Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Το σύμβολο για την καταπολέμηση του καρκίνου. WE ARE FOR THE FIGHT AGAINST CANCER

 Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου, 2023

Είμαστε πάντα στο πλευρό όλων των ανθρώπων και προσφέρουμε συμπαράσταση για να βρουν την υγεία τους από όποια αρρώστια.

Αρκετά από τα μέλη της οικογένειας μας εργάζονται στο ιατρο-νοσηλευτικό σύστημα υγείας τόσο εδώ στις ΗΠΑ όπως και στην Ελλάδα. 

Πολλές φορές συμμετέχουμε στον ΑΓΩΝΑ που γίνεται από διάφορες ομάδες ανθρώπων με πορείες, με συμμετοχή σε αγώνες δρόμου, μαραθώνιους ή απλά περπάτημα στο κέντρο της Βοστώνης και αλλού για την ενημέρωση αλλά και την συλλογή χρημάτων για την καταπολέμηση του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ όλοι να συμβάλουμε στην καταπολέμηση της αρρώστιας που κτυπάει νέους και ηλικιωμένους.  Δεν είναι μόνο η καταπολέμηση της ανίατης ασθένειας αλλά και το κουράγιο που δίνουμε και πρέπει να δίνουμε στους ασθενείς για να έχουν δύναμη, και χρειάζεται πολύ δύναμη, ηθική και ψυχολογική.

Είμαστε άνθρωποι, και με συνεργασία, συμμετοχή, ενημέρωση και κουράγιο μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, προς το καλύτερο.

Επίσης, οι κυβερνήσεις να παρέμβουν να εκλείψουν πολλά από τα αίτια που προέρχεται ο καρκίνος, όπως, φαγητά, καπνοί, χρώματα, ποτά, αλουμίνια, αμίαντο, ασβέστης, χημικά λιπάσματα…

Καλή συνέχεια σε ασθενείς, οικογένειες, νοσηλευτές, ερευνητές… ΥΓΕΙΑ

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου