Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Πέντε άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς σε σπίτι στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ νωρίς το πρωί της Πέμπτης,

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου, 2023

Ο σερίφης της κομητείας Σάμπσον, Τζίμι Θόρντον, δήλωσε ότι οι βοηθοί του κλήθηκαν στο σπίτι στην εθνική οδό Γκάρλαντ έξω από το Κλίντον, για μια αναφορά ανθρωποκτονίας.

Στο σπίτι βρέθηκαν πέντε άνθρωποι νεκροί με τραύματα από πυροβολισμούς, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Την Τετάρτη, σημειώθηκε μακελειό στο Μέιν με 22 νεκρούς

Η κλήση έκτακτης ανάγκης προήλθε από κάποιον που γνώριζε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, δήλωσε ο σερίφης.

Οι ερευνητές δεν έχουν καμία πληροφορία για ύποπτο, προς το παρόν, και δεν γνωρίζουν πώς οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν γνώριζαν ο ένας τον άλλον, όπως δήλωσε.

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης του μακελειού στο Μέιν

Εν τω μεταξύ, τουλάχιστον 22 νεκροί και 60 τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός από τη δολοφονική επίθεση με καταιγισμούς πυρών στο Λιούιστον του Μέιν, ενώ ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Σύμφωνα με την πολιτειακή αστυνομία του Μέιν, ένας ένοπλος άντρας σε αμόκ άνοιξε πυρ με ένα ημιαυτόματο AR-15 πρώτα σε αίθουσα μπόουλινγκ και μετά σε παρακείμενο μπαρ.

Ο ύποπτος έχει ταυτοποιηθεί, πρόκειται για τον εμπειρογνώμονα πυροβόλων όπλων και έφεδρο του αμερικανικού στρατού, Ρόμπερτ Καρντ, για τον οποίο η αστυνομία του Λιούιστον έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Ολόκληρη η πόλη έχει αποκλειστεί και τα δημόσια κτίρια παραμένουν κλειστά, καθώς ο Καρντ έχει χαρακτηριστεί «ένοπλος και επικίνδυνος», ο οποίος μάλιστα το καλοκαίρι είχε τεθεί σε περιορισμό για λόγους ψυχικής υγείας.

Σε ισχύ παραμένει και η εντολή οι κάτοικοι να παραμείνουν στα σπίτια τους με κλειδωμένες τις πόρτες όσο οι αρχές αναζητούν τον ύποπτο για τους πυροβολισμούς λόγω «ανθρωποκυνηγητού στην περιοχή».

Όπως αναφέρει το in.gr οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι το όχημα του Καρντ – ένα λευκό Subaru του 2013 – βρέθηκε κοντά στην αποβάθρα σκαφών στη Λισαβόνα, περίπου επτά μίλια νοτιοανατολικά του Λιούιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου