Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Ο Ερντογάν καλεί 6 ηγέτες του Αραβικού κόσμου σε συλλαλητήριο υπέρ της Παλαιστίνης

 Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, 2023

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε έξι ηγέτες κρατών της Μέσης Ανατολής στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Σάββτο υπέρ της Παλαιστίνης.

Μεγάλο συλλαλητήριο υπέρ της Παλαιστίνης θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη, με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να αποστέλλει «ειδική πρόσκληση» για συμμετοχή σε έξι αρχηγούς κρατών της περιοχής όπου διεξάγεται ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

Συγκεκριμένα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τον Σαουδάραβα διάδοχο του θρόνου Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ, τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντελ Φατάχ αλ-Σίσι, τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντουλάχ, τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς και τους αρχηγός κρατών της Λιβύης και του Λιβάνου.

Στη συγκέντρωση θα βρεθούν και αρχηγοί άλλων κομμάτων της Τουρκίας.

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στις 15:00, ενώ, ο κ. Ερντογάν αναμένεται να επαναλάβει έκκληση προς το Ισραήλ ώστε «να σταματήσει τις επιθέσεις στη Γάζα».

Στη συγκέντρωση θα βρεθούν και αρχηγοί άλλων κομμάτων της Τουρκίας, όπως ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο Μουσταφά Ντεστιτζί, ο Φατίχ Εμπρακάν, ο Ζεκεγίρα Γιεπιτσί και ο Οντέρ Ακσακάλ.

Στη σκηνή τρεις γνωστοί καλλιτέχνες

Παράλληλα στη συγκέντρωση, όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, θα βρεθούν πολλές σημαντικές προσωπικότητες της Τουρκίας, από τα μέσα ενημέρωσης, την τέχνη, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον επιχειρηματικό κόσμο. Στη σκηνή θα ανέβουν επίσης οι καλλιτέχνες Μαχέρ Ζάιν, Γιουσούφ Ισλάμ και Ομέρ Καράογλου.

Παράλληλα αναφέρουν ότι το γεγονός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διεθνών ειδησεογραφικών μέσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου