Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Σκουρλέτης: Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου, 2023


Η πρώτη αντίδραση του Πάνου Σκουρλέτη στην ανάρτηση διαγραφής του από τον Στέφανο Κασσελάκη - Το σχόλιο του Δημήτρη Βίτσα.

ΟΠάνος Σκουρλέτης δεν έπεσε από τα σύννεφα από την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον θέσει εκτός ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τους Νίκο Φίλη και Δημήτρη Βίτσα.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, ο οποίος φιλοξενήθηκε στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού Kontra «παρακολουθώντας τη σημερινή αντίδραση, αλλά και την τοποθέτηση το τελευταίο διάστημα, ειλικρινά λυπάμαι».

Ο κ. Σκουρλέτης υπέθεσε ότι «αυτή είναι μία πρόταση προς την επιτροπή δεοντολογίας που έχει δικαίωμα ο πρόεδρος να κάνει», αλλά επανέλαβε τη λύπη του διότι «αυτός ο χώρος απαξιώνεται και φοβάμαι ότι τελικά κινδυνεύει από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση».

«Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα», συνέχισε το πρωτοκλασάρτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας με ρητορικό τρόπο «τι άποψη έχει ο κ. Κασσελάκης για τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μόλις ένα μήνα μέλος του κόμματος».

«Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί», συμπλήρωσε ακόμη ο Πάνος Σκουρλέτης προμηνύοντας πως «θ‘ αντισταθούμε και θα διεκδικήσουμε αυτήν την ιστορική διαδρομή. Οι 65.000 που τον ψήφισαν δεν ήξεραν ότι είναι υπέρ της καθήλωσης των μισθών».

Βίτσας: «Θα συνεχίσω στην Αριστερά»

«Ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέχθηκε πρόεδρος και αυτό είναι σεβαστό. Το γεγονός ότι εκλέχθηκε δεν δημιουργεί περισσότερη αξία από όλα τα άλλα όργανα του κόμματος», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Βίτσας, ξεκαθαρίζοντας ότι «θα συνεχίσω να βρίσκομαι στην Αριστερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου