Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Τι απαντά η ΕΛΑΣ για τις ουρές στο Ελ. Βενιζέλος – «Φυσικό να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσει

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου, 2023

«Οι αστυνομικοί στους ελέγχους μειώθηκαν γιατί τελειώνει η θερινή περίοδος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας σχετικά με τις μεγάλες ουρές στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Ανακοίνωση σχετικά με τις τεράστιες ουρές που δημιουργούνται τις τελευταίες ημέρες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και συγκεκριμένα στον έλεγχο των διαβατηρίων, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ δίνει διευκρινίσεις σχετικά με τους αστυνομικούς που έχουν διατεθεί για την εξυπηρέτηση των επιβατών και επισημαίνει ότι «οι αστυνομικοί στους ελέγχους μειώθηκαν γιατί τελειώνει η θερινή περίοδος».

«Σε αυτή την μεταβατική περίοδο θα παρατηρηθούν, όπως είναι φυσικό, κάποιες καθυστερήσεις. Ξεκαθαρίζεται, ωστόσο, ότι γίνονται προσπάθειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών» επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

-Όλοι οι αερολιμένες της χώρας -και ο Διεθνής αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»- κάθε χρόνο, την θερινή περίοδο, ενισχύονται με επιπλέον αστυνομικό προσωπικό καθώς και με Δόκιμους Αστυφύλακες, οι οποίοι παραμένουν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, όταν και λήγει η θερινή περίοδος.

-Συγκεκριμένα για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τη φετινή θερινή περίοδο η Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών ενισχύθηκε με 67 αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες και 164 Δόκιμους Αστυφύλακες -περισσοτέρους από κάθε άλλη χρονιά- οι οποίοι επέστρεψαν στις Σχολές μετά το τέλος της περιόδου.

-Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» παρατηρείται μεγάλος αριθμός -αρκετά μεγαλύτερος από προηγούμενες χρονιές- αφίξεων και αναχωρήσεων. Για το λόγο αυτό προβλέφθηκε ενίσχυση με 50 επιπλέον αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής με τη λήξη της θερινής περιόδου.

-Σε αυτή την μεταβατική περίοδο θα παρατηρηθούν, όπως είναι φυσικό, κάποιες καθυστερήσεις. Ξεκαθαρίζεται, ωστόσο, ότι γίνονται προσπάθειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, καθώς παράλληλα υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις σε διαφορετικά πεδία όπως είναι η ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης, των Αστυνομικών Τμημάτων, των Τμημάτων Τροχαίας καθώς και των Τμημάτων Ασφαλείας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου