Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Φράνσις  στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο, ο μόνος από τους αδελφούς Αντετοκούνμπο που δεν ασχολήθηκε με το μπάσκετ, αναφέρθηκε στην επιλογή του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

«Τραγουδούσα και ο παππούς μου μού έλεγε ”Φράνσις έχεις πολύ ωραία φωνή. Νομίζω μπορείς να ασχοληθείς με την μουσική” είπε και πρόσθεσε:

«Η μουσική σχετίζεται με την προώθηση της πολιτιστικής σου κληρονομιάς. Για παράδειγμα τα αδέρφια μου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, έτσι είναι περισσότερο Έλληνες. Εγώ ερχόμενος εδώ προσπάθησα να ενώσω την καταγωγή των γονιών μου και τη δική μου κουλτούρα, ώστε να μάθουν και να καταλάβουν και τα αδέρφια μου».

Σχετικά με την ταινία για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο που προβλήθηκε σχολία πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή».

 σε: «Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο στην ταινία είναι ο αγώνας πίσω από αυτό, πίσω από όλα. Επίσης, αυτό που με συγκίνησε πιο πολύ είμαι εγώ που έμεινα πίσω».

«Οι παππούδες μου με μεγάλωσαν σαν δικό τους παιδί και με δίδαξαν να είμαι ταπεινός. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή».