Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Βρέθηκε νεκρός ο Robert Card, δολοφόνος 18 ατόμων και δεκάδων τραυματιών στο Lewiston, Maine, USA.

 Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, 2023

Την Τετάρτη το βράδυ ο Robert Card σκόρπισε το θάνατο σε bowling alley και σε εστιατόριο και καταζητείτε από τις τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές αρχές.

Νωρίς χθες βράδυ (7:25μμ τοπική ώρα) βρέθηκε νεκρός σε τοποθεσία κοντά στην εργασία ανακύκλωσης που εργαζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό που απολύθηκε.

Είχε κάνει στο στρατό όπου διαγνώσθηκε με ψυχολογικά προβλήματα.  Το περασμένο καλοκαίρι νοσηλεύτηκε για 2 εβδομάδες σε ψυχιατρικό κέντρο.  Όλα αυτά δεν ήταν αρκετά να του πάρουν την άδεια οπλοφορίας και τα όπλα που είχε.  Ήταν και «δάσκαλος» σκοποβολής.

Χθες βράδυ και αφού πρώτα ειδοποιήθηκαν οι οικογένειες των θυμάτων λίγο μετά τις 10:00μμ έγινε press conference όπου συμμετείχαν: η κυβερνήτης της Πολιτείας του Maine, ο Διοικητής της αστυνομίας της πόλης Lewiston και ο υπεύθυνος δημόσιας ασφάλειας όπου με λίγα λόγια και λίγες απαντήσεις αναφέρθηκαν ότι ο εγκληματίας ήταν νεκρός.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και ο ιατροδικαστής με τις αρχές εξετάζουν το πτώμα του δολοφόνου.

Το δολοφονικό κτύπημα έχει ταράξει τα νερά στο Maine και στις τοπικές κοινωνίες.  Χαρακτηριστικό ήταν ότι τα σχολεία, οι υπηρεσίες, ακόμα και τα super markets ήταν κλειστά από το φόβο γιατί ο δολοφόνος δεν είχε συλληφθεί ή βρεθεί ζωντανός ή νεκρός.

Η πρώην σύζυγος του μαζί με το γιό τους ήταν κριμένοι από το φόβο μην τους σκοτώσει.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι τελευταία ο Robert Card δεν άκουγε καλά και είχε βάλει ακουστικά.

Από τα 18 θύματα, νεκρούς, ήταν και 4 κωφάλαλοι που είχαν πάει με την παρέα τους για διασκέδαση.  Τα θύματα ήταν από 14 ετών μέχρι 76 ετών.

Ναι μεν οι κάτοικοι ανακουφίστηκαν κάπως που βρέθηκε ο δολοφόνος, τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά.  Τόσο για το οπλοστάσιο που είχε ο εγκληματίας αλλά και γιατί οι αρχές δεν τον εντόπισαν νωρίτερα αφού ήταν στην περιοχή που τον έψαχναν.  Μάλιστα, δημοσιογράφος του CNN αναφέρθηκε ότι στην περιοχή που βρέθηκε το πτώμα είχαν ψάξει νωρίτερά.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου