Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Τρόπαιο για τα αδέρφια Τσιτσιπά: Κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό ανδρών στην Αμβέρσα

Δευτέρα, 23-10-23

Νίκησαν με 2-1 σετ τούς Αριέλ Μπεχάρ και Άνταμ Πάβλασεκ

Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό του απλού ανδρών στο τουρνουά της Αμβέρσας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον αδερφό του Πέτρο κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο στο διπλό ανδρών νικώντας με 2-1 σετ τούς Αριέλ Μπεχάρ και Άνταμ Πάβλασεκ.

Ο Στέφανος είχε ήδη κατακτήσει έναν τίτλο στο διπλό, το 2022 στο Ακαπούλκο, έχοντας για συμπαίκτη τον Φελισιάνο Λόπεζ. Ο Πέτρος, από την άλλη πλευρά, δεν είχε κάποιο τρόπαιο αλλά πλέον έχει αφού τα αδέρφια κατάφεραν να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο ως ομάδα.

Στον τελικό του τουρνουά της Αμβέρσας τα αδέρφια Τσιτσιπά αντιμετώπισαν τους Μπεχάρ και Πάβλασεκ, με το πρώτο σετ να εξελίσσεται σε πραγματική μάχη και να κρίνεται, όχι επιτυχώς για τους Έλληνες τενίστες στο tie break.

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς βρέθηκαν, επομένως, πίσω με 1-0 στα σετ αλλά αντέδρασαν όπως έπρεπε. Έκαναν δύο φορές break στο δεύτερο σετ και τελικά, αφού δέχθηκαν και ένα, έφτασαν στο 6-4 και έκαναν το 1-1.

Έτσι, τα πάντα κρίθηκαν στο τρίτο σετ των 10 πόντων. Εκεί, τα αδέρφια Τσιτσιπά προηγήθηκαν με 2-0 και 5-2, ισοφαρίστηκαν 5-5, ξέφυγαν ξανά με 8-6 και τελικά με 10-8 πήραν το σετ, έκαναν το 2-1 και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου