Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Δημοτικό γήπεδο Συντριάδας: Ένα αθλητικό κέντρο το οποίο κατάντησε αγνώριστο…

 Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, 2023

Όποιος και να περνούσε από τον Πανηλεικό, είτε φίλαθλος, είτε υποψήφιος επενδυτής, είτε αντίπαλος, είχε να λέει ότι βρήκε μια ομάδα η οποία διέθετε αυτό το οποίο δεν διέθεταν άλλες μεγάλες ομάδες της χώρας. Βοηθητικά γήπεδα για προπόνηση της ομάδας και των αναπτυξιακών της τμημάτων.

Εκτός λειτουργίας παραμένει το αθλητικό κέντρο της Συντριάδας, το άλλοτε «καμάρι» του Πανηλειακού, ένα συγκρότημα με δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι Ερυθρόλευκοι για τις ανάγκες της πρώτης ομάδας αλλά και των τμημάτων υποδομής.

Όποιος και να περνούσε από τον Πανηλεικό, είτε φίλαθλος, είτε υποψήφιος επενδυτής, είτε αντίπαλος, είχε να λέει ότι βρήκε μια ομάδα η οποία διέθετε αυτό το οποίο δεν διέθεταν άλλες μεγάλες ομάδες της χώρας. Βοηθητικά γήπεδα για προπόνηση της ομάδας και των αναπτυξιακών της τμημάτων. Αυτή τη στιγμή, ο Πανηλειακός και η Ακαδημία του προπονούνται στο δημοτικό στάδιο, περιμένοντας να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, το επάνω γήπεδο της Συντριάδας, χρειάζεται επισπορά και βοήθεια για να επανέλθει ο αγωνιστικός χώρος σε μια κατάσταση τέτοια στην οποία θα μπορέσουν να παιχθεί ξανά ποδόσφαιρο.

Το κάτω γήπεδο αντίθετα, έχει όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, έχει υποστεί ολική καταστροφή και χρειάζεται κατασκευή από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πατρίς Σπορ», από σήμερα ξεκινούν οι εργασίες για την επισπορά και βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στο επάνω γήπεδο, έτσι ώστε σε ένα διάστημα δυο μηνών, να μπορέσει να παραδοθεί και πάλι προς χρήση.

Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει και ο Αντιδήμαρχος Πύργου, αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού, Γιάννης Αργυρόπουλος. Ο κ. Αργυρόπουλος, παραδέχθηκε ότι αφενός το επάνω γήπεδο με τις κατάλληλες παρεμβάσεις θα μπορέσει να παραδοθεί κανά, το δε κάτω γήπεδο έχει υποστεί ολική ζημιά και χρειάζεται ριζικές παρεμβάσεις, από την αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου