Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Λέσβος: Προφυλακιστέος ο 53χρονος αστυνομικός για τον βιασμό της 14χρονης

Τετάρτη, 3 Αυγούστου, 2022

Η απολογία του αστυνομικού/προπονητή βόλεϊ διήρκησε επτά ολόκληρες ώρες και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 53χρονος αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ, κατηγορούμενος μεταξύ άλλων και για τον βιασμό δεκατετράχρονης αθλήτριας, που προπονούσε σε ομάδα βόλευ γυναικών της Μυτιλήνης.

Ο 53χρονος οδηγείται στις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο πατέρας της 14χρονης ξέσπασε στη θέα του συλληφθέντος, έξω από το κτίριο της Εισαγγελίας.

Μαραθώνια απολογία

Η απολογία του αστυνομικού/προπονητή βόλεϊ ξεκίνησε στις 11 το πρωί, διήρκησε επτά ολόκληρες ώρες και ολοκληρώθηκε στις 6 το απόγευμα περίπου.

«Είχε σχέση με την 14χρονη και δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της» ισχυρίζεται η πλευρά του 53χρονου αστυνομικού. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ι. Μαυροειδής, που ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορουμένου αστυνομικού, μιλώντας στα Νέα της Λέσβου αν και αναγνώρισε ότι η πράξη του πελάτη του είναι καταδικαστέα, έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν τελέστηκε βιασμός.

Λιποθύμησε η μητέρα του παιδιού

Λόγω της έντασης, της αγωνίας και της συναισθηματικής φόρτισης η μητέρα του ανήλικου παιδιού που παρέμενε όλες τις ώρες κατά την απολογία του δράστη, έξω από τα δικαστήρια, λιποθύμησε.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα λίγα λεπτά αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου