Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Βανέσα Μπράιαντ: Αποζημίωση 16 εκατ. $ για τη διαρροή φωτογραφιών των νεκρών στο ελικόπτερο

 Παρασκευή, 26 Αυγούστου, 2022

Η ένορκοι συζητούσαν για 4 1/2 ώρες πριν καταλήξουν στην ετυμηγορία.

Αποζημίωση ύψους 16 εκατομμυρίων δολαρίων επιδικάστηκε στη χήρα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, για την κοινοποίηση φωτογραφιών με τα θύματα του δυστυχήματος με το ελικόπτερο στο οποίο το 2020 έχασε τη ζωή του ο σταρ του NBA, η κόρη τους Τζιάνα, 13 ετών και άλλοι πέντε άνθρωποι.

Η Βανέσα Μπράιαντ είχε κάνει αγωγή σε βάρος της κομητείας του Λος Άντζελες, καθώς υπαλλήλοι της κομητείας έδειχναν φωτογραφίες από το δυστύχημα σε άτομα εκτός έρευνας.

Οι εννέα ένορκοι ομόφωνα συμφώνησαν με την Βανέσα Μπράιαντ και τους δικηγόρους της, ότι οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες που έβγαλαν και έδειξαν σε άλλους φωτογραφίες με τα θύματα του δυστυχήματος παραβίασαν την προσωπική της ζωή.

Η ένορκοι συζητούσαν για 4 1/2 ώρες πριν καταλήξουν στην ετυμηγορία. Μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, η Βανέσα Μπράιαντ έπιασε το πρόσωπο με τα χέρια της και έκλαψε. Τόσο η ίδια όσο και ο δικηγόρος της αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις αποχωρώντας από το δικαστήριο.

Ένας δικηγόρος της κομητείας αρνήθηκε να σχολιάσει την ετυμηγορία έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Στον Κρις Τσέστερ, του οποίου η σύζυγος του Σάρα 45 ετών, και η κόρη του Πέιτον, 13 ετών, επίσης σκοτώθηκαν στο δυστύχημα, επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Η κομητεία είχε ήδη προχωρήσει σε διακανονισμό ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε παρόμοια αγωγή που κατέθεσαν συγγενείς άλλων ανθρώπων που επέβαιναν στη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου.

VIA ASSOCIATED PRESS

Τις προηγούμενες ημέρες η Βανέσα Μπράιαντ κλαίγοντας είχε καταθέσει στο δικαστήριο ότι η πληροφορία για τις φωτογραφίες επιδείνωσε το πένθος της ένα μήνα μετά την απώλεια του συζύγου και της κόρη της και ότι ακόμη παθαίνει κρίσεις πανικού, στη σκέψη ότι μπορεί ακόμη να κυκλοφορούν.

«Ζω καθημερινά με τον φόβο ότι μπορεί να είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να εμφανιστούν. Ζω με τον φόβο ότι οι κόρες μου θα είναι στα social media και θα εμφανιστούν», είπε για τις φωτογραφίες.

Ο Κόμπι Μπράιαντ επέβαινε με την κόρη του Τζιάνα και άλλους επτά ανθρώπους στο ελικόπτερο. Ο πέντε φορές πρωταθλητής του NBA πήγαινε μαζί με τους υπόλοιπους σε αγώνα μπάσκετ παιδιών, όταν συνετρίβη το ελικόπτερο σε λόφους δυτικά του Λος Άντζελες, στις 26 Ιανουαρίου του 2020.

HuffpostGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου