Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Ο Γιάννης Μπρατάκος αναλαμβάνει υφυπουργός στον Πρωθυπουργό

ΑΘΗΝΑ. Ο Γιάννης Μπρατάκος αναλαμβάνει υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με τις αρμοδιότητες που προβλέπονται από τον νόμο για τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού.

Η ορκωμοσία θα γίνει την Παρασκευή, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ποιος είναι ο Γιάννης Μπρατάκος

Ο Γιάννης Μπρατάκος, γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του ΕΒΕΑ, είχε ανακοινωθεί πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Γρηγόρη Δημητριάδη στη θέση του γενικού γραμματέα του Πρωθυπουργού, μετά την παραίτησή του. Ωστόσο δεν μπορούσε να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του αν και παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του ΕΒΕΑ. Και αυτό διότι μέχρι να οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του από την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου η θέση δεν μπορεί να μείνει κενή.

Ο Γιάννης Μπρατάκος από τον Ιούλιο του 2019 είναι γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εξελέγη πρόεδρος του ΕΒΕΑ τον Σεπτέμβριο του 2021, μετά τον ξαφνικό θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, θέση από την οποία παραιτήθηκε χθες, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Ο Γιάννης Μπρατάκος γεννήθηκε το 1968. Σπούδασε Παραγωγή & Διοίκηση και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Οικονομία στο London School of Economics & Political Science. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτικό μέλος της εταιρείας Πληροφορικής DD SYNERGY από το 1999, ενώ δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και ειδικά στις υπηρεσίες για το λογισμικό SAP από το 1995.

Εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών από το 2006. Τον Δεκέμβριο του 2017 εξελέγη Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Από τον Φεβρουάριο του 2021 αποτελεί μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Στρατηγικής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον Σεπτέμβριο του 2021 εξελέγη Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου