Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Ιωάννινα: Συνελήφθη ο 63χρονος που έδενε γαϊδουράκι στην καρότσα του αγροτικού και το έσερνε τραυματισμένο μέσα στο χωριό

 Δευτέρα, 29 Αυγούστου, 2022

Αλήθεια ποιός φέρθηκε σαν γάϊδαρος;

Η γνώμη μας είναι να κάνουν το ίδιο και στον κ. "γάϊδαρο".


Ο οδηγός κατά το πέρασμα του από τον κεντρικό δρόμο του χωριού άφηνε πίσω του μία κόκκινη γραμμή από το αίμα ζώου που έτρεψε. Οι κάτοικοι ανάρτησαν οπτικό υλικό.

Συνελήφθη ο 63χρονος ο οποίος φέρεται να κακοποίησε το γαϊδούρι του, καθώς το είχε δεμένο και το έσερνε από την καρότσα του αγροτικού του αυτοκινήτου, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων στο Γραμμένο Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στο σπίτι του και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Ζίτσας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση για την υπόθεση, ωστόσο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήταν ατύχημα και δεν είχε κακές προθέσεις για το ζώο του.

Σύμφωνα με οπτικό υλικό που ανάρτησαν οι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι σταμάτησαν την πράξη του, ο καταζητούμενος είχε δέσει από την καρότσα του φορτηγού του ένα γαϊδούρι και το έσερνε στο δρόμο.

Όπως αναφέρει το epiruspost o oδηγός έσερνε για πολλά μέτρα το ζώο αφήνοντας πίσω, κατά το πέρασμα του από τον κεντρικό δρόμο του χωριού, μία κατακόκκινη γραμμή από τα αίματα που έτρεχαν από το ζώο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε μόνο όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με άλλους κατοίκους.

Το γαϊδουράκι αποκαμωμένο και γεμάτο πληγές αφέθηκε στην άκρη του δρόμου με τον ίδιο να ισχυρίζεται στους κατοίκους που βρέθηκαν στο σημείο ότι δεν είχε αντιληφθεί πως έσερνε το ζώο.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία έφτασε στο χωριό όσο και φιλοζωικές οργανώσεις.

epiruspost
epiruspost
EPIRUSPOST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου