Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Πρώτα θα κοιτάξω να διαχειριστώ τα δικά μου συναισθήματα και της οικογένειάς μου και μετά όλα τα υπόλοιπα. Ο κόσμος με έχει βάλει στην καρδιά του. Δεν έτρεχα μόνη μου εδώ σήμερα»

 Κυριακή, 21 Αυγούστου, 2022

 «Πρώτα θα κοιτάξω να διαχειριστώ τα δικά μου συναισθήματα και της οικογένειάς μου και μετά όλα τα υπόλοιπα. Ο κόσμος με έχει βάλει στην καρδιά του. Δεν έτρεχα μόνη μου εδώ σήμερα» είπε στην ΕΡΤ η , που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου τέσσερις ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού και στα 35 χλμ βάδην.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κάνει ποτέ νταμπλ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. «Ήξερα ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Ζήτησα από τον προπονητή μου να μπω στα 20 χλμ. βάδην γιατί πίστευα σε μια γρήγορη κούρσα. Είναι ατομικό μου ρεκόρ. Θα μπορούσα να έχω κάνει και πανελλήνιο ρεκόρ αν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμουν, απείχα μόνο 5 δευτερόλεπτα» είπε η αθλήτρια από την Καρδίτσα.

,
,
EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Όπως είπε η επιτυχία αυτή ξεπέρασε τους στόχους της για το συγκεκριμένο αγώνισμα λέγοντας ότι ανέμενε να είναι στη δεκάδα: «Το να είμαι στη δεκάδα, σε δεύτερο αγώνισμα, σε τέσσερις ημέρες, ήταν ότι είχα ονειρευτεί. Όταν είδα ότι ήμουν στις επτά και μπορούσα να ακολουθήσω το γκρουπ ένιωθα ακόμα πιο ξεκούραστη».

Όπως είπε ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος, «μετά από τον πρώτο αγώνα (των 35χλμ. βάδην) φάνηκε ότι δεν τα είχε δώσει όλα...κυρίως κέρδισε η ψυχή της και όχι το κορμί της».

«Έτρεξα για όλους αυτούς που πίστεψαν σε μένα. Ίσως σήμερα πήραν ένα ακόμη κίνητρο παραπάνω για να μην το βάζουν ποτέ κάτω» είπε η ίδια.

Mιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης είπε πως «δεν έχω πιστέψει ακόμα την πρώτη κατάκτηση, πόσο μάλλον τη δεύτερη».

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μικρή. Από τα 27 μου έως και σήμερα δεν ξέρω πώς πέρασαν τα χρόνια. Πίστεψα πως κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά μου».

«Δεν έφτασα μόνη στην κορυφή, το έκανα μαζί με τον προπονητή μου. Με έκανε να το πιστέψω», είπε ακόμα. «Πίστευα ότι μπορούσα να αντέξω, όχι όμως ότι θα είμαι στις τρεις πρώτες», πρόσθεσε.

«Παλεύοντας για τα όνειρά σου πάντα τα καταφέρνεις» είπε συγκινημένη.

Η ίδια έκανε γνωστό ότι με το που επιστρέψει στην Αθήνα θα βρίσκεται πάλι στο πόστο της, στο οικογενειακό τσιπουράδικο, στην εργασία της.

Και οι πολιτικάντηδες, θα ψάχνουν να την βρουν για... φωτογραφίες.  Να πάρουν από την χρυσή της λάμψη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου