Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Επίσκεψη Τζον Κέρι στην Αθήνα: Θα συναντήσει τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Νίκο Δένδια

Δευτέρα, 29 Αυγούστου, 2022

Ο Ειδικός Απεσταλμένος του Προέδρου των ΗΠΑ για το Κλίμα θα συναντηθεί τη Δευτέρα 29/8 με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Νίκο Δένδια.

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί ο ειδικός απεσταλμένος του Αμερικανού Προέδρου για το Κλίμα,Τζον Κέρι. Ο Ειδικός Απεσταλμένος του Προέδρου των ΗΠΑ για το Κλίμα θα συναντηθεί αύριο Δευτέρα 29/8 με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Νίκο Δένδια.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 10.00, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Προέδρου των ΗΠΑ για το Κλίμα, Τζον Κέρι.

Θα ακολουθήσει συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια με τον Τζον Κέρι, στο Υπουργείο Εξωτερικών στις 12:15. Σημειώνεται ότι αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση, σε διάστημα λίγων μηνών, του Υπουργού Εξωτερικών με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Αμερικανού Προέδρου για το Κλίμα. Είχε προηγηθεί η συνάντησή τους τον προηγούμενο Μάιο στην Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στις προσπάθειες για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα στις θαλάσσιες μεταφορές, αλλά και τη δυναμική που αναπτύσσεται γύρω από τη Διεθνή Διάσκεψη «Our Ocean Conference», την οποία θα φιλοξενήσει η Ελλάδα.

Δείπνο Ν. Δένδια με τον Ειδικό Απεσταλμένο των ΗΠΑ για το κλίμα Τ. Κέρι

Σε δείπνο με τον ειδικό απεσταλμένο του προέδρου των ΗΠΑ για το κλίμα Τζον Κέρι συμμετείχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Στο δείπνο συμμετείχε και ο Νορβηγός πρώην υπουργός Εξωτερικών και ανώτατος αξιωματούχος του ΟΗΕ Terje Rod-Larsen, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Πηγή: ertnews, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου