Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

O Ερντογάν χαρακτήρισε τους Έλληνες «άπιστους» και «ποταπούς»

 Τρίτη, 30 Αυγούστου, 2022

Άνευ προηγουμένου προσβλητικές εκφράσεις του Ταγίπ Ερντογάν εναντίον των Ελλήνων στην 100η επέτειο της νίκης του τουρκικού στρατού στην Μικρά Ασία.

Με άνευ προηγουμένου προσβλητικές εκφράσεις ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν καταφέρθηκε εναντίον των Ελλήνων στην 100η επέτειο της νίκης του τουρκικού στρατού στην Μικρά Ασία. Μιλώντας στην Κιουτάχεια, ο Ερντογάν αναφέρθηκε υποτιμητικά για τους Έλληνες, τους οποίους αποκάλεσε «άπιστους» και «ποταπούς».

Ο Τούρκος πρόεδρος στην ομιλία του τόνισε συγκεκριμένα ότι «ο εχθρός, που άρχισε να εισβάλει στην πατρίδα από παντού, μπορεί να είχε περισσότερα πολυβόλα, κανόνια, φορτηγά, αυτοκίνητα και αεροπλάνα από εμάς, αλλά η γεμάτη πίστη καρδιά των στρατιωτών μας κάλυπτε όλες αυτές τις ελλείψεις. Μετά τη μεγάλη επίθεση που ξεκίνησε από το Κοτζάτεπε και επεκτάθηκε στο Ντουμλούπινάρ, αυτό το γεμάτη πίστη έθνος έριξε από τη Σμύρνη τους άπιστους στη θάλασσα.

Σχόλιο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, για τις δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας

«Ο κ. Ερντογάν έχει επιλέξει να διαστρεβλώνει την ιστορία, για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του. Η Ελλάδα αντίθετα, στη μακραίωνη πορεία της, γράφει ιστορία. Ιστορία για την οποία είμαστε υπερήφανοι, αφού η Ελλάδα διαπρέπει με τον πολιτισμό της και τα επιτεύγματά της. Η Ελλάδα, όποτε χρειάζεται, γνωρίζει άριστα να υπερασπίζεται με σθένος και αποτελεσματικότητα τα δίκαιά της».

Πηγή: ertnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου