Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ελέγξατε μία-μία τις 54.000 παρακολουθήσεις επί ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή, 26 Αυγούστου, 2022

O Κ. Μητσοτάκης επέμεινε στη θέση ότι δεν εξαιρείται ο πολιτικός από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ελέγξατε μία-μία τις 54.000 παρακολουθήσεις επί ΣΥΡΙΖΑ | tovima.gr

Εντυπωσιάζομαι από την αγάπη που δείχνει ο κ. Τσίπρας για τις απόψεις Βενιζέλου και αναρωτιέμαι αν είχε την ίδια αγάπη όταν επιχείρησε να τον στείλει στα δικαστήρια για τη Novartis, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τριτολογία του σχολιάζοντας τις θέσεις τους για το παράνομο της παρακολούθησης Ανδρουλάκης.

Καλοδεχούμενη συγκλισή σας, είπε ο πρωθυπουργός και επέμεινε στη νομιμότητα της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και στην κατεύθυνση αυτή αναφέρθηκε στον εκτελεστικό νόμο του συντάγματος λέγοντας πως αν ο νομοθέτης ήθελε εξαίρεση βουλευτών αυτό θα μνημονευόταν στον εκτελεστικό νόμο του συντάγματος, ωστόσο όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης δεν αναφέρεται.

Διαβάστε επίσης:

Δεν εξαιρείται a priori

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι για την κυβέρνηση δεν πρέπει εκ των προτέρων να εξαιρείται το πολιτικό πρόσωπο για θέματα ασφάλειας αρκεί όπως τόνισε να είναι εξαιρετικά στοιχειοθετημένη η παρακολούθηση κάτι που δεν συνέβη με την περίπτωση Ανδρουλάκη.

Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι μας είπατε ότι επί των ημερών σας μας δεν γινόταν καμία παρακολουση πολιτικών ή δημιοσιογράφων. Τις μέτρησα 54.000. Άλλη δουλειά κ. Τσίπρα δεν είχατε να κάνετε; Εγώ μόνο εκ των υστέρων μαθαίνω. Αν θεωρείτε ότι πρέπει να γνωρίζετε έναν προς έναν… έχουμε διαφορετική αντίληψη, είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Εξυπηρέτηση συμφερόντων

Καταλήγοντας ο πρωθυπουργός απάντησε στις αιχμές Τσίπρα ότι η παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη έγινε για την παρεμπόδιση δημοσιογραφικής έρευνας σε τραπεζικά σκάνδαλα ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις αλλαγές του ποινικού κώδικα και επικαλέστηκε τις δηλώσεις Κοντονή λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κατηγορεί τη ΝΔ για εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου