Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Moderna: Μήνυση κατά Pfizer/BioNTech για αντιγραφή της τεχνολογίας του εμβολίου κατά του κοροναϊού

Σάββατο, 27 Αυγούστου, 2022

Η Moderna ισχυρίζεται ότι οι Pfizer και BioNTech αντέγραψαν την τεχνολογία που η ίδια είχε αναπτύξει χρόνια πριν από την πανδημία

Moderna: Μήνυση κατά Pfizer/BioNTech για αντιγραφή της τεχνολογίας του εμβολίου κατά του κοροναϊού | tovima.gr

Η εταιρεία Moderna υπέβαλε μήνυση κατά των Pfizer και BioNTech για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην ανάπτυξη του πρώτου εμβολίου κατά της Covid-19 που εγκρίθηκε στις ΗΠΑ.

Η Moderna ισχυρίζεται ότι οι Pfizer και BioNTech αντέγραψαν την τεχνολογία που η ίδια είχε αναπτύξει χρόνια πριν από την πανδημία.

Η AstraZeneca εξετάζει την αποχώρησή της από τα εμβόλια

Σε εξαγορές μικρών και μεσαίων φαρμακευτικών εταιρειών που ειδικεύονται στην ογκολογία και στις καρδιαγγειακές θεραπείες προσανατολίζεται η AstraZeneca, η οποία τώρα εξετάζει την αποχώρησή της από την παραγωγή εμβολίων κατά του κοροναϊού.

Τις προθέσεις της εταιρείας γνωστοποίησε ο CEO της AstraZeneca, Πασκάλ Σοριό, μιλώντας στο Reuters, όπου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η εταιρεία θα παραμείνει στον κλάδο των εμβολίων κατά του COVID».

Πρόσθεσε ακόμη ότι μπορεί να εγκαταλείψει τα σχέδια για τη δημιουργία ενός ευρύτερου χαρτοφυλακίου εμβολίων.

Όσον αφορά τα σχέδια για εξαγορές, ο Σοριό, που βρίσκεται στο τιμόνι της AstraZeneca μια δεκαετία, είπε: «Πάντα αναζητούμε εξωτερικές ευκαιρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου