Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Αποσύρθηκε στην Αττάλεια το «Όρουτς Ρέις»


Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, 2020

Δεν ανανεώθηκε η τουρκική Navtex.ASSOCIATED PRESS

Στην Αττάλεια φαίνεται να έχει καταφθάσει το τουρκικό ερευνητικό σκάφος, «Όρουτς Ρέις», μετά τη μη ανανέωση της τουρκικής Navtex που έληγε στις 12 Σεπτεμβρίου.
To Marine Traffic δείχνει το τουρκικό πλοίο να βρίσκεται μέσα στο λιμάνι. Υπενθυμίζεται πως η πορεία του είχε φανεί από το Σάββατο, καθώς το σκάφος είχε αρχίσει να πλέει προς τις τουρκικές ακτές με τα συνοδευτικά του.
Η εξέλιξη αυτή λαμβάνει χώρα μετά την αποστολή σαφούς μηνύματος από τη Med7 προς την Τουρκία πως θα επιβληθούν κυρώσεις εάν δεν κάνει κινήσεις αποκλιμάκωσης, και ενώ η λίστα των κυρώσεων βρίσκεται σε φάση τελικής επεξεργασίας. Επίσης, την ανησυχία του για τις τουρκικές δραστηριότητες εξέφρασε και ο Αμερικανός ΥΠΕΞ, Μάικ Πομπέο, το Σάββατο, κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο.
«Το γεγονός ότι φαίνεται ότι δεν ανανεώνει τη Navtex είναι ένα θετικό βήμα και ως τέτοιο το αξιολογούμε και το παρακολουθούμε» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τονίζοντας ότι «το βασικό ζητούμενο όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν να υπάρξει μία κίνηση έμπρακτης αποκλιμάκωσης από πλευρά της Τουρκίας».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ακόμη: «Δεν αφήνουμε να περάσει από την προσοχή μας η δήλωση του Αμερικανού υπουργού εξωτερικών χθες από την Κύπρο που εξέφρασε την πεποίθηση ότι πάμε σε μία τέτοια κατεύθυνση. Αυτό είναι σημαντικό γιατί έχουμε πει και στο παρελθόν ότι είναι πολύ μεγάλο το βάρος των ΗΠΑ για να το αγνοήσει κανείς. Έχουμε και την αποφασιστική στάση της Ευρώπης. ’Αρα ο κ. Ερντογάν και η Τουρκία πρέπει να σταθμίσουν ότι ήταν πολύ κοντά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και πολύ κοντά στην επιβολή των κυρώσεων. Από κει και πέρα για να αποφύγει κανείς τις κυρώσεις πρέπει να χει συνέπεια και συνέχεια αυτή η στάση της αποκλιμάκωσης. Αυτό περιμένουμε να το δούμε και τις επόμενες μέρες».
HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου