Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020

Προκριματικές εκλογές σήμερα. Ψηφίζουμε τη Ναταλία Λινός και όλους τους Ελληνικής καταγωγής και Φιλέλληνες

 Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου, 2020


Σήμερα είναι οι προκριματικές εκλογές και πρέπει όλοι όσοι έχουμε ψήφο να ψηφίσουμε τους Ελληνικής καταγωγής και τους Φιλέλληνες.
Στην 4η εκλογική περιφέρεια της Μασσαχουσέτης ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσουμε και να ζητήσουμε από συγγενείς, φίλους και γνωστούς που κατοικούν στις πόλεις: 
Bristol CountyAttleboroBerkleyDightonEastonFall River: Ward 4, Precinct C; Ward 5, Precinct B1 και C; Ward 6, Precinct C1; και Wards 7, 8, και 9, FreetownMansfieldNorth AttleboroughNortonRaynham: Precincts 1A, 2A, 3, και 4, RehobothSeekonkSomersetSwanseaTaunton.
Έχει πολύ μεγάλη σημασία να έχομε δικούς μας ανθρώπους στο Κογκρέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου