Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Και έλεγα… τι φταίει, τι φταίει, τι φταίει… όπως και στο πρώην ΠΑΣΟΚ. Έφταιγε το σήμα, έφταιγε το όνομα!

Ο Ανδρέας δεν «ήξερε» τι έκανε;   Ήρθαν οι νέοι που πολλοί από αυτούς έγιναν «πολιτικοί» επειδή ήταν καλοί στην αφισοκόλληση ή είχαν καλή γενειάδα, άστο, βάλε μουστάκι!!!  

Mε λίγο Κουμμουνισμό, λίγο στο Κέντρο,.  Και όλοι μέσα...στην Αμερική.  Μέχρι και ο Τζουμάκας ήρθε!  

Φοράνε blue jean καπνίζουν Marlboro, α, να και πίνουν ουίσκι και «φταίει ο καπιταλισμός.  Κατά τα άλλα, Μαρξ, Zapata Emiliano και "μπερδεμένες ιδεολογίες" για σοσιαλισμό.  Δεν λέω, υπήρξαν και υπάρχουν σπουδαία κεφάλια στο Σοσιαλιστικό Κίνημα και υπάρχουν και σήμερα, επί εποχής Γεννηματά!   Αλλά, κατέβασαν τον ήλιο, που ανέτειλε, και τον πήγαν στη δύση…  Έβαλαν ελιά, άλλα Σημίτη.  Τελικά άλλαξε και αυτό το σήμα.  Είδατε τι έπαθε το Ποτάμι, στέρεψε.

Έτσι και στη μπάλα που πέρασε «σύριζα» που λέμε…   
Αυτό έφταιγε στο ΣΥΡΙΖΑ και πήρε την κατιούσα.  Το σήμα βέβαια, και έπρεπε να αλλάξει.  Τώρα μάλιστα, μου θυμίζει το σύμβολο της ΔΕΗ στις κολώνες!   Όλα τα άλλα είναι εντάξει.  Όπως κουμμουνισμός, σοσιαλισμός, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί.

Χωρίς βέβαια να μου πέφτει λόγος, έχω κι εγώ όμως τη δική μου γνώμη.  Αλίμονο σε αυτούς που πέθαναν για την Ελλάδα, σε αυτούς που έμειναν ανάπηροι για την Ελλάδα. Ήρθαν ο Αλέξης με τον Κοτζιά και μερικοί άλλοι και... έγινε η Β Μακεδονία.  Άκουσα για κάτι “εθνικούς μειοδότες"!

Από Ελληνισμό πως τα πάμε λεβέντες και λεβέντισσες;  Θα κατεβάσουμε τα παντελόνια για τους μεμέτες; 
Που είναι αυτή η "σπουδαία ιστορικός" που λέει ότι το 1922 οι Έλληνες πέθαναν από συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης;  Ντροπή σας.

Από δουλειά και οικονομία πως τα πάμε; 
Για σηκώστε τα μανίκια, βάλτε το κ… σας κάτω και εργαστείτε για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, όλο τον Ελληνισμό.  

Θα μου πεις ο Μητσοτάκης τι κάνει;  Μέχρι στιγμής καλά τα πάει και με τα όποια λάθη.  Βλέπεις μετά από τόσο βάλτο έπρεπε να αυτοσχεδιάσει πολλές φορές.  Μόνο που για τον Α-πόδημο (sic) Ελληνισμό τα έχει κάνει θάλασσα.

Κυριάκο βγάλε τους υπουργούς και βουλευτές σου στην ύπαιθρο, βγάλτους στο εξωτερικό να επικοινωνήσουν με τον κόσμο. 

Αμέσως μόλις τελειώσει το θέμα του κορωνοϊού πρέπει να εφαρμοστούν προγράμματα γιατί η Ελλάδα θα χάσει το μεγαλύτερο της Σύμμαχο, την Ομογένεια.  Από ότι έμεινε δηλαδή… 

Paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου