Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου - Ραπτάκη με επίκεντρο την τουρκική προκλητκότητα

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, 2020

Τι αρμοδιότητες έχει ο Ραπτάκης;  
Μη τρελαθούμε κι όλας!
ΑΘΗΝΑ. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε, σήμερα, συνάντηση με τον ομογενή γερουσιαστή της πολιτείας του Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ Λεωνίδα (Λου) Ραπτάκη.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τις προκλήσεις ασφαλείας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και τα θέματα συνεργασίας Ελλάδας- ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι προκειμένου να υπάρξει αποκλιμάκωση της έντασης πρέπει να αποσυρθούν άμεσα το ερευνητικό σκάφος και τα τουρκικά πολεμικά πλοία από την περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
 Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ για τους διαχρονικά ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ.  Είναι σοβαροί στην Ελλάδα;
Μάλιστα...  
Ο Λεωνίδας Ραπτάκης είναι τοπικός Γερουσιαστής στην Πολιτεία του Rhode Island, δηλαδή σε ένα Νομό.   Είναι Αμερικάνος ελληνικής καταγωγής και τρέχει στις εκδηλώσεις του Ελληνισμού γιατί από εκεί αντλεί χρήματα για τον προεκλογικό του αγώνα κάθε τόσο και στην Ελλάδα αυτούς του πολιτικούς τους "βάζουν μόστρα" στα μέσα ενημέρωσης.  Αλλά το να συναντιέται κάθε τόσο με Έλληνες κυβερνητικούς αξιωματούχους...  Ο Ραπτάκης δεν είναι στο Κογκρέσο κύριοι για να μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις!  Στο παρελθόν έχει διαρρεύσει ότι "υπάρχει σχέδιο" να διαλύσουν τις Ομοσπονδίες και να βάλουν δικούς τους που πολιτεύονται έστω και σε τοπικό επίπεδο.  Τη λύση Ραπτάκη ή κάποιον σαν τον Ραπτάκη "βολεύει" την Αθήνα!  Σε αυτό βέβαια φταίνε και οι διπλωματικές αρχές της Ελλάδας που δεν τους «ανοίγουν τα μάτια».  Εξ άλλου υπάρχει το προηγούμενο με τον κ. Κρις Σπύρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου