Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο BBC: Η Μόρια ξανάφερε στην επιφάνεια το ζήτημα της μετανάστευσης


Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, 2020
Ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος. Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ.
ο κ. Αβραμόπουλος επανέλαβε ότι «το μεταναστευτικό ήρθε για να μείνει για πολλά χρόνια» και σημείωσε: « Αυτή τη στιγμή, πάνω από 75 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι και προσπαθούν να βρουν καταφύγιο σε άλλη χώρα και υπάρχουν περισσότεροι από 250 εκατομμύρια που βρίσκονται σε κινητικότητα».
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την στάση ορισμένων χωρών στην κατανομή βάρους, ο κ. Αβραμόπουλος επεσήμανε: «Δεν πρέπει να μιλάμε για κατανομή βαρών, αλλά για κατανομή ευθύνης, επειδή η ευθύνη και η αλληλεγγύη πάνε μαζί. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως γνωρίζετε εργάζεται αυτή τη στιγμή για να παρουσιάσει μια νέα συμφωνία για το μεταναστευτικό (migration pact). Προσβλέπω ότι θα το πράξει μέχρι το τέλος του μήνα, διότι πρέπει να υπάρξει ευρωπαϊκή απάντηση σε αυτό το φαινόμενο της εποχής μας. Χώρες όπως η Πολωνία και η Ουγγαρία αντιτίθενται στις προτάσεις για την ανάληψη της ευθύνης για την κατανομή των νέων αφίξεων μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ. Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα και η Ιταλία βρίσκονται σε μεγάλη πίεση και δεν μπορούν από μόνες τους να αντιμετωπίσουν αυτές τις αφίξεις. Εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υιοθετήσει μια κοινή ευρωπαϊκή πολιτική για το άσυλο και μια κοινή στρατηγική για την μετανάστευση για το μέλλον, φοβάμαι ότι η μετανάστευση θα είναι ο καταλύτης για να δούμε την Ευρώπη, δυστυχώς, και το ευρωπαϊκό όνειρο να καταρρέουν.
 Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου