Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Στο 0-0 έμεινε η Εθνική κόντρα στη Σλοβενία


Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, 2020


Το νέο πρόσωπο της Εθνική ομάδας ποδοσφαίρου που θέλησε να παρουσιάσει ο Τζον Φαντ Σιπ στην πρεμιέρα του 2ου Nations League, άφησε ανάμικτα συναισθήματα, αλλά έναν βαθμό.
Η ελληνική ομάδα έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Σλοβενία στη Λουμπλιάνα, παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο Η Εθνική μας παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1 και τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τους Μπακάκη, Σβάρνα, Σιόβα και Γιαννούλη στα μετόπισθεν, ενώ Ζέκα και Κουρμπέλης ήταν οι αμυντικοί μέσοι. Με τον Λημνιό δεξιά, τον Μάνταλο αριστερά, και τον Μπακασέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Παυλίδη.
Οπως ήταν λογικό, οι διεθνείς μας, έψαξαν τα πατήματά τους στο α’ ημίχρονο, χωρίς όμως να απειληθούν ιδιαίτερα από τους Σλοβένους.
Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων καταγράφηκε στο 15ο λεπτό, με τον δεύτερο να βγάζει μια «πονηρή» συρτή σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, αναγκάζοντας τον Σιόβα να διώξει… καλού κακού.
Στο 26’ ο Γιαννούλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει ανενόχλητος, όπως και ο Παυλίδης στο 29’.
Η Σλοβενία θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο 86’ άλλα αστόχησε σχεδόν προ κενής εστίας.
Το 0-0, είναι ένα αποτέλεσμα που σίγουρα βοηθά την Εθνική μας για τον στόχο της 1ης θέσης του ομίλου, στο δρόμο για την άνοδο κατηγορίας στο Nations League και φυσικά τον απώτερο σκοπό της πρόκρισης στα τελικά του επόμενου Μουντιάλ.
Στο ίδιο γκρουπ με την Ελλάδα: Μολδαβία – Κόσοβο 1-1.
Αλλα αποτελέσματα: Γερμανία – Ισπανία 1-1, Ουκρανία – Ελβετία 2-1, Ρωσία -Σερβία 3-1, Τουρκία – Ουγγαρία 0-1, Βουλγαρία – Ιρλανδία 1-1, Φινλανδία – Ουαλία 0-1, Λεττονία – Ανδόρα 0-0, Ν. Φερόε – Μάλτα 3-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου