Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020

Ο Σεμπά πρώην παίκτης του Ολυμπιακού παντρεύτηκε με Ελληνίδα ηθοποιό

Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2020
Την Ελληνίδα ηθοποιό Ευτυχία Σιδέρη, με την οποία έχει μία κόρη, παντρεύτηκε ο Σεμπά.
Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι ζευγάρι επί χρόνια με την Ευτυχία, με την οποία έχουν ήδη μια κόρη δύο ετών, και αποφάσισαν να παντρευτούν, επισημοποιώντας τη σχέση τους.
Μετά την τελετή, ο Σεμπά αναχώρησε για τη Σαουδική Αραβία προκειμένου να ενταχθεί στην Αλ Σαμπάμπ και η σύζυγος του θα τον ακολουθήσει, αφού ούτως ή άλλως έμεναν μαζί και εκεί, μέχρι που τους… χώρισε για λίγο ο κορονοϊός.

via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου