Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

Μεγάλα προβλήματα τηλεφωνικής επικοινωνίας και όχι μόνο χθες Δευτέρα στην Ανατολική ακτή και σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ!

Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2020
  
Πάγωσαν κυριολεκτικά οι γραμμές τηλεφώνου τόσο επίγειες όσο και της κινητής τηλεφωνίας, ιδιαίτερα T-MobilATT, αλλά και δορυφορική σύνδεση και ίντερνετ.   Από νωρίς το απόγευμα και μέχρι αυτή την ώρα, 10:30μμ οι βλάβες δεν είχαν αποκατασταθεί.  Μόνο με text (SMS) γινόταν η όποια επικοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα παρουσιάστηκε γιατί υπήρξε πρόβλημα στο «διαδίκτυο επιπέδου 3» (Level 3 COMMUNICATIONS). 
Τα προβλήματα που αφορούν το δίκτυο Level 3 θα μπορούσαν να μειώσουν την πρόσβασή σας στο Yahoo Mail, PSN, Xbox Live, Outlook, BT, Twitch, HBO Go, Craigslist και άλλα δίκτυα/υπηρεσίες.
Το επίπεδο 3 επικοινωνιών βρίσκετε στις ΗΠΑ και τώρα λειτουργεί με το όνομα CenturyLink. Παρέχει υπηρεσία Διαδικτύου μέσω του δικτύου τους Tier 1 σε μεταφορείς διαδικτύου στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε δει προβλήματα με μια σειρά υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες που όλοι χρησιμοποιούν το δίκτυο Level 3.

Η συμβουλή μας είναι: 
Προσέξτε τι λέτε, τι γράφετε, που στέλνετε μηνύματα… που βρίσκεστε.
ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου