Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Μεγάλα προβλήματα τηλεφωνικής επικοινωνίας και όχι μόνο χθες Δευτέρα στην Ανατολική ακτή και σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ!

Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2020
  
Πάγωσαν κυριολεκτικά οι γραμμές τηλεφώνου τόσο επίγειες όσο και της κινητής τηλεφωνίας, ιδιαίτερα T-MobilATT, αλλά και δορυφορική σύνδεση και ίντερνετ.   Από νωρίς το απόγευμα και μέχρι αυτή την ώρα, 10:30μμ οι βλάβες δεν είχαν αποκατασταθεί.  Μόνο με text (SMS) γινόταν η όποια επικοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα παρουσιάστηκε γιατί υπήρξε πρόβλημα στο «διαδίκτυο επιπέδου 3» (Level 3 COMMUNICATIONS). 
Τα προβλήματα που αφορούν το δίκτυο Level 3 θα μπορούσαν να μειώσουν την πρόσβασή σας στο Yahoo Mail, PSN, Xbox Live, Outlook, BT, Twitch, HBO Go, Craigslist και άλλα δίκτυα/υπηρεσίες.
Το επίπεδο 3 επικοινωνιών βρίσκετε στις ΗΠΑ και τώρα λειτουργεί με το όνομα CenturyLink. Παρέχει υπηρεσία Διαδικτύου μέσω του δικτύου τους Tier 1 σε μεταφορείς διαδικτύου στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε δει προβλήματα με μια σειρά υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες που όλοι χρησιμοποιούν το δίκτυο Level 3.

Η συμβουλή μας είναι: 
Προσέξτε τι λέτε, τι γράφετε, που στέλνετε μηνύματα… που βρίσκεστε.
ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου