Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας που έπεσε σε κώμα μετά τη γέννα


Τετάρτη, 10 Ιουνίου, 2020 


Η νεκροψία της 27χρονης Δώρας «μίλησε» αφού υπάρχουν μακροσκοπικά ευρήματα και παράλληλα ανατρέπονται οι φήμες που μιλούσαν για καρδιακή ανακοπή. 

Εισρόφηση από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και καθολική εγκεφαλική νέκρωση έδειξε το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής, επισημαίνει η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία και τη διενήργησε. Πρόσθεσε δε ότι είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών ελέγχων (ιστολογικών, τοξικολογικών εξετάσεων).

Μαζί της ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος κ. Σωκράτης Τσαντίρης που έχει διορίσει η δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης. Όπως τονίζει η κ. Τσιόλα συμφωνούμε με τον τεχνικό σύμβουλο ως προς τα ευρήματα και την αιτία θανάτου.
Η 27χρονη είχε γεννήσει στις 18 Μαΐου έπειτα από καισαρική επέμβαση και αμέσως μετά εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω της κατάστασης της υγείας της.
Η έρευνα αναµένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή σύµφωνα με τον διοικητή της 6ης Υγειονοµικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη.
Η κηδεία της Δώρας θα γίνει αύριο από τον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Βαρθολομιό στις 6 το απόγευμα.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου