Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

Σας ευχόμαστε Υγεία, Προκοπή και ΕΙΡHNH.

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

Επεισόδια έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία - 12 προσαγωγές, σπασμένες βιτρίνες στο Κολωνάκι


 Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020

Κατά τη διάρκεια της πορείας για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.EUROKINISSI

Δύο βιτρίνες καταστημάτων στο Κολωνάκι καταστράφηκαν από κουκουλοφόρους που συμμετείχαν σε πορεία διαμαρτυρίας που κατέληξε έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία.
Επεισόδια έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία - 12 προσαγωγές, σπασμένες βιτρίνες στοΣύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν γίνει 12 προσαγωγές νεαρών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Σημειώνεται ότι η πορεία ήταν ειρηνική και αμαυρώθηκε από μία μικρή ομάδα νεαρών με κουκούλες που κρατούσαν μολότοφ. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ απάντησαν στις μολότοφ με χρήση χημικών, ενώ οι νεαροί έφυγαν προς το Κολωνάκι όπου έσπαζαν τις τζαμαρίες των καταστημάτων. 
Επεισόδια έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία - 12 προσαγωγές, σπασμένες βιτρίνες στοΣύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διαδηλωτές επιτέθηκαν με μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων. Οι αστυνομικές δυνάμεις από την πλευρά τους, προσπάθησαν να απωθήσουν τους διαδηλωτές.
Σημειώνεται επίσης, ότι έχει αποκατασταθεί πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλους τους δρόμους της περιοχής, εκτός από ένα τμήμα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, το οποίο είναι γεμάτο από πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου