Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Ξεκινάει το ποδόσφαιρο: Επιστροφή στις προπονήσεις στις 5 Μαΐου

 Παρασκευή, 1η Μαΐου, 2020

Το σχέδιο της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση του αθλητισμού, μετά το lockdown που υπήρξε λόγω του κοροναϊού ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έκανε ειδική μνεία στο ποδόσφαιρο και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και άναψε το «πράσινο φως» για την επανέναρξη των προπονήσεων.
Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, από την ερχόμενη Τρίτη (5/5) θα μπορούν οι ομάδες να ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις. Αυτές θα γίνονται σε μικρά γκρουπ 6-8 ατόμων και πάντοτε σε ανοιχτά γήπεδα, με στόχο την ενδυνάμωση και την επαναφορά της φυσικής κατάστασης των αθλητών.
Παράλληλα, ο Λευτερης Αυγενάκης επισήμανε ότι θα χρησιμοποιηθούν ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία είναι βασισμένα στα διεθνή δεδομένα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ανέφερε επίσης ότι η επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ τόνισε ότι αναμένει τις αποφάσεις των διοργανωτών στα άλλα ομαδικά αθλήματα. «Αναμένουμε τις οριστικές αποφάσεις των διοργανωτών στα άλλα ομαδικά αθλήματα (μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ) προκειμένου να εξεταστεί και γι’ αυτά η δυνατότητα ατομικών προπονήσεων σε μεταγενέστερο χρόνο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τα παραπάνω ισχύουν από την Τρίτη, 5 Μαΐου, έως και σχεδόν τα μέσα του μήνα, όταν θα γίνει επανεξέταση των δεδομένων και θα παρθούν νέες αποφάσεις.
KAΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου