Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 28 Απριλίου 2020

Ο κυβερνήτης της Μασσαχουσέττης θα κρατήσει την οικονομία κλειστή μέχρι τις 18 Μαΐου

Τετάρτη, 29 Απριλίου, 2020

Εκεί που περιμέναμε να ανοίξει η οικονομία στις 4 Μαΐου, δυστυχώς αυτό δεν θα γίνει.  
Αιτία ο κορωνοϊός.
Ο κυβερνήτης κ. Μπέϊκερ ο οποίος, σημειωτέων, αυτός συνεχίζει να λαμβάνει το μισθό του ενώ εκατομμύρια άλλοι περιμένουμε να πάμε στην εργασία μας παρατείνει τον κατ’ οίκων περιορισμό και παρατείνει την καραντίνα καθώς και το κλείσιμο των καταστημάτων και επιχειρήσεων! 

Η απραξία σε θέματα υγείας είναι ορατή. Το απέδειξε με τα τρένα όπως και με τις επιλογές του στην ηγεσία του State Police και όχι μόνο.  
Πληροφορίες μας λένε ότι η Κυβέρνηση της Μασσαχουσέττης θα καταργήσει όλες της εκδηλώσεις πολιτιστικού και πολιτιστικού χαρακτήρα για το φετινό καλοκαίρι, λόγο του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου