Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Γερμανία: Υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλη την χώρα από την επόμενη εβδομάδα


Δευτέρα, 27 Απριλίου, 2020



Υποχρεωτική σε όλη την Γερμανία θα είναι από την επόμενη εβδομάδα η χρήση προστατευτικής μάσκας, τουλάχιστον για τους επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς και τους πελάτες των εμπορικών καταστημάτων.
Η Βρέμη και η Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία έγιναν σήμερα τα τελευταία από τα 16 ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας που ανακοίνωσαν την υποχρεωτική χρήση προστατευτικού μέσου για το στόμα και την μύτη, ενόψει της σταδιακής άρσης των περιορισμών στην κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα.
Στην τελευταία τηλεδιάσκεψη της καγκελαρίου ‘Αγγελα Μέρκελ με τους πρωθυπουργούς των κρατιδίων είχε συμφωνηθεί να γίνουν «επειγόντως» σχετικές συστάσεις στους πολίτες, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η μία μετά την άλλη οι τοπικές κυβερνήσεις επέβαλαν την χρήση μάσκας ή άλλης προστασίας. Οι πολίτες δεν είναι υποχρεωμένοι να προμηθευτούν επαγγελματικές μάσκες, ενώ μπορούν να χρησιμοποιούν ακόμη και υφασμάτινο μαντίλι.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου