Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 25 Απριλίου 2020

Τι θα γίνει με τους γάμους το καλοκαίρι| Πως θα λειτουργήσουν καφέ, εστιατόρια και παραλίες

 Κυριακή, 26 Απριλίου, 2020

Όλοι έγιναν ιθύνοντες!!!  Μέχρι 250 άτομα σε γάμο είναι Okay; 
Θα μας τρελάνουν.  Iατροί, επιδημιολόγοι, κοινωνιολόγοι…   Από τον Trump μέχρι πολλούς «πολιτικούς» και "κομπογιαννίτες"!!!
Κοίτα να δεις, μόλις περάσει η μπόρα της ασθένειας να δεις τι θα γίνει.  Ελάτε στην Ελλάδα!
Φίλε, κοίτα μη πιείς χλωρίνη γιατί θα κοιτάς τα ραδίκια ανάποδα!!!  Κατάλαβες;  Άντε, στην υγειά μας με ένα τσίπουρο, καλό κάνει.
paneliakos.com
Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας της ιατρικής σχολής Αθηνών, Νίκος Σύψας απάντησε στο αν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν οι γάμοι την περίοδο του καλοκαιριού και αναφέρθηκε στην εποχή της άρσης των μέτρων, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε τις αποφάσεις και τις ενέργειες που προβαίνει ο πρόεδρος της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ.
Σχετικά με τους γάμους που είναι προγραμματισμένοι φέτος το καλοκαίρι, ο κ. Σύψας δήλωσε ότι οι συγκεντρώσεις θα γίνουν, αλλά θα πρέπει να τηρηθούν κάποιοι κανόνες. Για παράδειγμα, οι καλεσμένοι θα πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους και θα πρέπει να υπάρχουν αντισηπτικά σε κάθε τραπέζι, ενώ προτείνει ο αριθμός των καλεσμένων να είναι σχετικά μικρός, ακόμη και πιο κάτω από 250 άτομα.
«Θα υπάρχουν πολύ λιγότερα τραπέζια μέσα και κάποια περισσότερα έξω, που είναι πιο ασφαλές. Επίσης, θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός πελατών ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα», ανέφερε ο κ. Σύψας σχετικά με τα εστιατόρια, τα καφέ και τα μπαρ, ενώ για τις παραλίες είπε: «Δεν θα επιτρέπεται συνωστισμός για τις οργανωμένες παραλίες. Και εκεί θα βγουν συγκεκριμένες οδηγίες».
Όσον αφορά τα Πανεπιστήμια, ο κ. Σύψας δήλωσε πως θα ανοίξουν μόνο για να γίνουν πρακτικές ασκήσεις και εξετάσεις, ενώ δεν θα γίνουν διαλέξεις σε αμφιθέατρα.
«Οι δηλώσεις και οι πράξεις του Προέδρου με ξεπερνούν ως επιστήμονα. Δεν μπορώ καν να σχολιάσω. Το θέμα είναι μήπως κάποιος Έλληνας πολίτης το πιστέψει και πιει απολυμαντικό. Θα πάει κατευθείαν στο νοσοκομείο. Θα κινδυνεύσει από το απολυμαντικό και όχι από τον ιό», ανέφερε σχετικά με τις πρόσφατες τοποθετήσεις του Τραμπ.
ΠΗΓΗ: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου