Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Τι θα γίνει με τους γάμους το καλοκαίρι| Πως θα λειτουργήσουν καφέ, εστιατόρια και παραλίες

 Κυριακή, 26 Απριλίου, 2020

Όλοι έγιναν ιθύνοντες!!!  Μέχρι 250 άτομα σε γάμο είναι Okay; 
Θα μας τρελάνουν.  Iατροί, επιδημιολόγοι, κοινωνιολόγοι…   Από τον Trump μέχρι πολλούς «πολιτικούς» και "κομπογιαννίτες"!!!
Κοίτα να δεις, μόλις περάσει η μπόρα της ασθένειας να δεις τι θα γίνει.  Ελάτε στην Ελλάδα!
Φίλε, κοίτα μη πιείς χλωρίνη γιατί θα κοιτάς τα ραδίκια ανάποδα!!!  Κατάλαβες;  Άντε, στην υγειά μας με ένα τσίπουρο, καλό κάνει.
paneliakos.com
Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας της ιατρικής σχολής Αθηνών, Νίκος Σύψας απάντησε στο αν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν οι γάμοι την περίοδο του καλοκαιριού και αναφέρθηκε στην εποχή της άρσης των μέτρων, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε τις αποφάσεις και τις ενέργειες που προβαίνει ο πρόεδρος της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ.
Σχετικά με τους γάμους που είναι προγραμματισμένοι φέτος το καλοκαίρι, ο κ. Σύψας δήλωσε ότι οι συγκεντρώσεις θα γίνουν, αλλά θα πρέπει να τηρηθούν κάποιοι κανόνες. Για παράδειγμα, οι καλεσμένοι θα πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους και θα πρέπει να υπάρχουν αντισηπτικά σε κάθε τραπέζι, ενώ προτείνει ο αριθμός των καλεσμένων να είναι σχετικά μικρός, ακόμη και πιο κάτω από 250 άτομα.
«Θα υπάρχουν πολύ λιγότερα τραπέζια μέσα και κάποια περισσότερα έξω, που είναι πιο ασφαλές. Επίσης, θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός πελατών ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα», ανέφερε ο κ. Σύψας σχετικά με τα εστιατόρια, τα καφέ και τα μπαρ, ενώ για τις παραλίες είπε: «Δεν θα επιτρέπεται συνωστισμός για τις οργανωμένες παραλίες. Και εκεί θα βγουν συγκεκριμένες οδηγίες».
Όσον αφορά τα Πανεπιστήμια, ο κ. Σύψας δήλωσε πως θα ανοίξουν μόνο για να γίνουν πρακτικές ασκήσεις και εξετάσεις, ενώ δεν θα γίνουν διαλέξεις σε αμφιθέατρα.
«Οι δηλώσεις και οι πράξεις του Προέδρου με ξεπερνούν ως επιστήμονα. Δεν μπορώ καν να σχολιάσω. Το θέμα είναι μήπως κάποιος Έλληνας πολίτης το πιστέψει και πιει απολυμαντικό. Θα πάει κατευθείαν στο νοσοκομείο. Θα κινδυνεύσει από το απολυμαντικό και όχι από τον ιό», ανέφερε σχετικά με τις πρόσφατες τοποθετήσεις του Τραμπ.
ΠΗΓΗ: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου