Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020

Επισήμως στα ντραφτ του ΝΒΑ ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι

Πέμπτη, 30 Απριλίου, 2020

Ήταν αναμενόμενο, έγινε κι επίσημο. Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι δήλωσε συμμετοχή στα ντραφτ, που λόγω πανδημίας θα γίνουν τον Αύγουστο

Μόνο έκπληξη δεν προκαλεί η συμμετοχή του Αλεξέι Ποκουσέφσκι στα φετινά ντραφτ. Άλλωστε, όπως γράψαμε και παλιότερα, ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται σταθερά στην πρώτη 20άδα των εκτιμήσεων κι είναι δεδομένο ότι θα πάει ψηλά. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα reports των σκάουτερ του ΝΒΑ.
O «Πόκου» δήλωσε επισήμως συμμετοχή κι αυτό έχει τη σημειολογική του αξία.
Κάπως έτσι ξεκινά το μεγάλο ταξίδι του Ποκουσέφσκι στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Κι αν πιστέψουμε τα mock drafts, που τον τοποθετούν όχι μόνο στον πρώτο γύρο, αλλά στην πρώτη εικοσάδα, οι Αμερικανοί έχουν στρώσει κόκκινο χαλί, για ένα παιδί μ’ εκπληκτικό σωματότυπο, που μπορεί να παίξει πολλές διαφορετικές θέσεις, που έχει μεγάλο άνοιγμα χεριών, κορμί (το οποίο φυσικά και θέλει «χτίσιμο») φτιαγμένο για να παίξει μπάσκετ υψηλών προσδοκιών.
Ο Ποκουσέφσκι είναι ένα από τα ευρωπαϊκό πρόσωπα, που έχουν μαγνητίσει τους σκάουτερ του ΝΒΑ, που τους ανάγκασε να έρθουν αρκετές φορές στη χώρα μας για να τον δουν και που βλέπουν καθημερινά να εξελίσσεται, να βάζει στοιχεία στο παιχνίδι του. Κι είναι από εκείνα τα παιδιά, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι το μέλλον του είναι στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου