Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΗΠΑ: Ο Τραμπ αποδίδει τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων στη διενέργεια πολλών διαγνωστικών τεστ

Οι ΗΠΑ έχουν καταγράψει περισσότερα από ένα εκατομμύριο κρούσματα του κορωνοϊού απλώς επειδή κάνουν πολλά τεστ, εκτίμησε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλονται ως «πολύ καλύτερες από αυτές σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου».
Τα σχόλια του Τραμπ στο Twitter έγιναν μετά τις προειδοποιήσεις υγειονομικών αξιωματούχων ότι οι ελλείψεις σε εξειδικευμένο προσωπικό και υλικά έχουν περιορίσει τις ικανότητες διεξαγωγής διαγνωστικών τεστ.
«Ο μόνος λόγος που οι ΗΠΑ έχουν αναφέρει ένα εκατομμύριο κρούσματα του κορωνοϊού είναι ότι διεξάγουμε τεστ τόοοοσο πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.
«Οι άλλες χώρες είναι πολύ πίσω στο θέμα των τεστ και γι’΄αυτό εμφανίζουν λιγότερα κρούσματα», πρόσθεσε.

The only reason the U.S. has reported one million cases of CoronaVirus is that our Testing is sooo much better than any other country in the World. Other countries are way behind us in Testing, and therefore show far fewer cases!

39,6 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Σύμφωνα με απολογισμό του Reuters, στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί τα περισσότερα κρούσματα covid-19, με περισσότερα από ένα εκατομμύριο επιβεβαιωμένα ως χθες Τρίτη και 58.000 θανάτους.

Τεστ για όσους έχουν ανάγκη
Η πίεση αυξάνεται στις ΗΠΑ να ενισχυθεί η ικανότητα των υγειονομικών αρχών να διεξάγουν διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό, με αξιωματούχους του τομέα της υγείας να τονίζουν πόσο δύσκολο είναι να βρίσκουν τεστ για αυτούς που τα έχουν περισσότερο ανάγκη.
«Ένα από τα προβλήματα (που αντιμετωπίζουμε) είναι να βρίσκουμε διαγνωστικά τεστ για τους ανθρώπους που τα χρειάζονται», δήλωσε ο Άντονι Φάουτσι, κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ και υπεύθυνος του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση της επιδημίας σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες Τρίτη στο CNN.
Ο Φάουτσι επεσήμανε ότι όλοι οι Αμερικάνοι που χρειάζεται να υποβληθούν σε διαγνωστικό τεστ για τον κορωνοϊό θα μπορέσουν να το κάνουν ως τα τέλη Μαΐου, με αρχές Ιουνίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,REUTERS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου