Η Νάπολι πέτυχε τη νίκη της βραδιάς στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς οι παρτενοπέι επικράτησαν της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Λίβερπουλ με 2-0 στο Σαν Πάολο.
Θρίαμβος της Νάπολι κόντρα στην Λίβερπουλ (2-0) | tanea.grΗ ιταλική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Μέρτενς στο 82’ (πέναλτι) και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιορέντε διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τη Νάπολι.
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Βαλένθια, επικρατώντας της Τσέλσι με 1-0, με την αγγλική ομάδα να χάνει μάλιστα πέναλτι τρία λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης. Ο Ροντρίγκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 74′ και ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στους Ισπανούς.
Η Μπαρτσελόνα κοντραρίστηκε με τη Ντόρτμουντ επί γερμανικού εδάφους με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, στο μοναδικό παιχνίδι της αποψινής πρώτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ που δεν σημειώθηκε γκολ.
Θα πρέπει επίσης να σταθεί κάποιος στην εντυπωσιακή νίκη που πέτυχε η Λειψία, καθώς η γερμανική ομάδα νίκησε την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ με 2-1, κάνοντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην διοργάνωση.
Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της Σάλτσμπουργκ στην κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων, καθώς η αυστριακή ομάδα συνέτριψε την Γκενκ με 6-2. Το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι πως η Σάλτσμπουργκ πέτυχε πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Τέλος ο Άγιαξ πέρασε ένα… ήσυχο βράδυ κόντρα στην Λιλ, καθώς επικράτησε της γαλλικής ομάδας με 3-0.