Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ελπιδοφόρος διόρισε τον Τζον Κατσιματίδη αντιπρόεδρο του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου


Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2019



Ο κ. Τζον Κατσιματίδης. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/Κώστας Μπέη

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, διόρισε τον κ. Ιωάννη (Τζον) Κατσιματίδη, διακεκριμένο επιχειρηματία, στη θέση του αντιπροέδρου του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου και τον κ. Θεόδωρο Μποζονέλη, επιφανή δικαστικό, στη θέση του γραμματέα, όπως έκανε γνωστό, σχετικό ανακοινωθέν της Αρχιεπισκοπής.
Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοίνωσε επίσημα –όπως έγραψε ο «Ε.Κ.»– ότι ο κ. Γεώργιος Τσαντίκος και η κ. Αικατερίνη Μπουφίδη-Walsh, υπέβαλαν στον κ. Ελπιδοφόρο τις οικειοθελείς παραιτήσεις τους εκ της θέσεως του αντιπροέδρου και της γραμματέως του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου, αντιστοίχως.
Η ανακοίνωση επεσήμανε ότι:
«Ο Αρχιεπίσκοπος μετά λύπης έκανε δεκτές τις εν λόγω παραιτήσεις, εξαίροντας την εύορκο υπηρεσία αμφοτέρων των εκλεκτών τέκνων της Εκκλησίας, διακριθέντων για το ήθος και για την εργατικότητα, για την ανιδιοτέλεια και την αφοσίωσή τους στην εκκλησιαστική τους αρχή.
Εις διαδοχήν δε των ανωτέρω ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος διόρισε τον μεν Εντιμολ. κ. Ιωάννη Κατσιματίδη, διακεκριμένο επιχειρηματία, στη θέση του Αντιπροέδρου, τον δε Εντιμολ. κ. Θεόδωρο Μποζονέλη, επιφανή δικαστικό, στη θέση του Γραμματέως, αντιστοίχως, του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου. Στα νέα στελέχη του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε καλή επιτυχία και επεκαλέσθη την ευλογία του Κυρίου.
Η επίσημη παράδοση και παραλαβή μεταξύ των ως άνω θα γίνει κατά την προσεχή συνεδρίαση του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου».
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου