Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: «Χάλκινη» η Στεφανίδη – Στη 13η θέση η Κυριακοπούλου


Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2019

Η Κατερίνα Στεφανίδη εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ντόχα, περνώντας τα 4,85 μ. ενώ απέτυχε  να περάσει τα 4,95 μ. για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο – Η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν πέρασε τα 4,70 μ. και αποκλείστηκε νωρίς από τη συνέχεια του τελικού
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη κατά την 3η ημέρα του 17ου παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου της Ντόχα, προσθέτοντας μία ακόμη διάκριση στη συλλογή της μετά το χρυσό το 2017 στο Λονδίνο.
Η Ελληνίδα αθλήτρια υπερέβη τα 4.85μ που είναι η καλύτερη φετινή της επίδοση και πήρε την 3η θέση, ενώ η δεύτερη Ελληνίδα του τελικού, η Νικόλ Κυριακοπούλου κατετάγη 13η με 4.50μ.
Όσον αφορά τα άλλα δύο μετάλλια, η Ρωσίδα Σιντόροβα που συμμετείχε ως ανεξάρτητη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αφού στην τελευταία της προσπάθεια πέρασε τα 4,95 μ. και άφησε στη δεύτερη θέση την Αμερικανίδα Μόρις που περνώντας τα 4,90 μ. κατέκτησε το ασημένιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου