Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλη Καυκά με τον κ. κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα μετανάστευσης.

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2019


Αδελφοποίηση Βοστώνης - Αθήνας 
Lowell - Καλαμάτας

Προχθές, Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου έγινε συνάντηση των δύο φίλων Ηλειακής καταγωγής ο μεν κ. Καυκάς από το Σιμόπουλο ο δε κ. Αβραμόπουλος (ο πατέρας του) από το Αυγείο (Μπουχιώτη).  Να σημειωθεί ότι η γνωριμία των δύο ανδρών πηγαίνει πίσω στο 1981.

Ο κ. Αβραμόπουλος βρέθηκε στη Βοστώνη μόνο για λίγες ώρες προερχόμενος από την επίσκεψή του στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ).
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κάλεσε τον κ. Αβραμόπουλο να κάνει μία διάλεξη στη Βοστώνη με θέμα το μεταναστευτικό την οποία ο κ. Αβραμόπουλος δέχθηκε.  

Η διάλεξη θα γίνει μετά το τέλος της θητείας του κ. Αβραμόπουλου στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία τελειώνει την 31 Οκτωβρίου, 2019.

Να σημειώσουμε ότι το μεταναστευτικό δεν είναι πρόβλημα μόνο για την Ελλάδα αλλά για πολλά μέρη του κόσμου όπου κοντά 450 εκατομμύρια άνθρωποι είναι παράνομοι μετανάστες!

Ακόμα μίλησαν για την προσπάθεια που καταβάλει η Ομοσπονδία για την αδελφοποίηση της Καλαμάτας με το Lowell και του Boston με την Αθήνα δεδομένου ότι και δήμαρχοι των τεσσάρων πόλεων έχουν δεχθεί να προχωρήσει η αδελφοποίηση.
Υπενθυμίζουμε ότι στην πρόσφατη συνάντηση με τον Δήμαρχο Βοστώνης κ. Marty Walsh στο Δημαρχείο της Βοστώνης ο κ. Καυκάς ζήτησε από το Δήμαρχο "της Αθήνας της Αμερικής" να γίνει η αδελφοποίηση και ο δήμαρχος της Βοστώνης δέχτηκε.
Να σημειωθεί ότι μεθαύριο Τρίτη ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας έχει προσκληθεί να μιλήσει στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης του Lowell της οποίας δήμαρχος είναι ο Ελληνικής καταγωγής William "Bill" Samaras.

Φωτογραφία του Δημήτρη Αβραμόπουλου και Βασίλη Καυκά  από την εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης (Απρίλιος, 2019).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου