Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Ήλιδας: Παραιτείται από δημοτική σύμβουλος η Κοκκαλιάρη… για να αναλάβει Γ.Γ. του δήμου!

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019
Η επικύρωση των ονομάτων που καταλαμβάνουν την προεδρεία στα νομικά πρόσωπα του δήμου, έγινε  κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, συνεδρίαση που ακολούθησε μετά από αυτή που είχε ως μοναδικό θέμα την Ολυμπία Οδό.

Εκτός από την επικύρωση των ονομάτων, γνωστοποιήθηκε ότι τη θέση της Γενικής Γραμματέα του δήμου αναλαμβάνει η Νίκη Κοκκαλιάρη, η οποία θα πρέπει να παραιτηθεί από δημοτική σύμβουλος, με την θέση της στο δημοτικό συμβούλιο να παίρνει η Χρήστος Παναγόπουλος.
Νέος πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» ορίστηκε ο Ευγένιος Αστερής και αντιπρόεδρος θα οριστεί κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο Γιώργος Παρασκευόπουλος.
Πρόεδρος στην Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Ακινήτων ορίστηκε ο Χρήστος Παλυβός και αντιπρόεδρος θα οριστεί, επίσης κατά την πρώτη συνεδρίαση, ο Παναγιώτης Παναγιωτάρας και διευθύνων σύμβουλος ο Γιώργος Καμαρινός.
Πρόεδρος του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας ορίστηκε ο αναπληρωτής δημάρχου Ανδρέας Παπαδάκος, ενώ πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης  ανέλαβε η Αλεξία Κοτσάφτη – Παπαζαφειροπούλου.
Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίστηκε ο Χρήστος Νικολόπουλος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η Γιάννα Σταυροπούλου.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου