Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Ήλιδας: Παραιτείται από δημοτική σύμβουλος η Κοκκαλιάρη… για να αναλάβει Γ.Γ. του δήμου!

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019
Η επικύρωση των ονομάτων που καταλαμβάνουν την προεδρεία στα νομικά πρόσωπα του δήμου, έγινε  κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, συνεδρίαση που ακολούθησε μετά από αυτή που είχε ως μοναδικό θέμα την Ολυμπία Οδό.

Εκτός από την επικύρωση των ονομάτων, γνωστοποιήθηκε ότι τη θέση της Γενικής Γραμματέα του δήμου αναλαμβάνει η Νίκη Κοκκαλιάρη, η οποία θα πρέπει να παραιτηθεί από δημοτική σύμβουλος, με την θέση της στο δημοτικό συμβούλιο να παίρνει η Χρήστος Παναγόπουλος.
Νέος πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» ορίστηκε ο Ευγένιος Αστερής και αντιπρόεδρος θα οριστεί κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο Γιώργος Παρασκευόπουλος.
Πρόεδρος στην Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Ακινήτων ορίστηκε ο Χρήστος Παλυβός και αντιπρόεδρος θα οριστεί, επίσης κατά την πρώτη συνεδρίαση, ο Παναγιώτης Παναγιωτάρας και διευθύνων σύμβουλος ο Γιώργος Καμαρινός.
Πρόεδρος του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας ορίστηκε ο αναπληρωτής δημάρχου Ανδρέας Παπαδάκος, ενώ πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης  ανέλαβε η Αλεξία Κοτσάφτη – Παπαζαφειροπούλου.
Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίστηκε ο Χρήστος Νικολόπουλος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η Γιάννα Σταυροπούλου.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου