Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Ήλιδας: Παραιτείται από δημοτική σύμβουλος η Κοκκαλιάρη… για να αναλάβει Γ.Γ. του δήμου!

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019
Η επικύρωση των ονομάτων που καταλαμβάνουν την προεδρεία στα νομικά πρόσωπα του δήμου, έγινε  κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, συνεδρίαση που ακολούθησε μετά από αυτή που είχε ως μοναδικό θέμα την Ολυμπία Οδό.

Εκτός από την επικύρωση των ονομάτων, γνωστοποιήθηκε ότι τη θέση της Γενικής Γραμματέα του δήμου αναλαμβάνει η Νίκη Κοκκαλιάρη, η οποία θα πρέπει να παραιτηθεί από δημοτική σύμβουλος, με την θέση της στο δημοτικό συμβούλιο να παίρνει η Χρήστος Παναγόπουλος.
Νέος πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» ορίστηκε ο Ευγένιος Αστερής και αντιπρόεδρος θα οριστεί κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο Γιώργος Παρασκευόπουλος.
Πρόεδρος στην Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Ακινήτων ορίστηκε ο Χρήστος Παλυβός και αντιπρόεδρος θα οριστεί, επίσης κατά την πρώτη συνεδρίαση, ο Παναγιώτης Παναγιωτάρας και διευθύνων σύμβουλος ο Γιώργος Καμαρινός.
Πρόεδρος του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας ορίστηκε ο αναπληρωτής δημάρχου Ανδρέας Παπαδάκος, ενώ πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης  ανέλαβε η Αλεξία Κοτσάφτη – Παπαζαφειροπούλου.
Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίστηκε ο Χρήστος Νικολόπουλος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η Γιάννα Σταυροπούλου.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου