Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Ήλιδας: Παραιτείται από δημοτική σύμβουλος η Κοκκαλιάρη… για να αναλάβει Γ.Γ. του δήμου!

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019
Η επικύρωση των ονομάτων που καταλαμβάνουν την προεδρεία στα νομικά πρόσωπα του δήμου, έγινε  κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, συνεδρίαση που ακολούθησε μετά από αυτή που είχε ως μοναδικό θέμα την Ολυμπία Οδό.

Εκτός από την επικύρωση των ονομάτων, γνωστοποιήθηκε ότι τη θέση της Γενικής Γραμματέα του δήμου αναλαμβάνει η Νίκη Κοκκαλιάρη, η οποία θα πρέπει να παραιτηθεί από δημοτική σύμβουλος, με την θέση της στο δημοτικό συμβούλιο να παίρνει η Χρήστος Παναγόπουλος.
Νέος πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» ορίστηκε ο Ευγένιος Αστερής και αντιπρόεδρος θα οριστεί κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο Γιώργος Παρασκευόπουλος.
Πρόεδρος στην Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Ακινήτων ορίστηκε ο Χρήστος Παλυβός και αντιπρόεδρος θα οριστεί, επίσης κατά την πρώτη συνεδρίαση, ο Παναγιώτης Παναγιωτάρας και διευθύνων σύμβουλος ο Γιώργος Καμαρινός.
Πρόεδρος του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας ορίστηκε ο αναπληρωτής δημάρχου Ανδρέας Παπαδάκος, ενώ πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης  ανέλαβε η Αλεξία Κοτσάφτη – Παπαζαφειροπούλου.
Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίστηκε ο Χρήστος Νικολόπουλος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η Γιάννα Σταυροπούλου.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου