Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Εμπλοκή με τον συλληφθέντα στη Μύκονο καταζητούμενο για την αεροπειρατεία της TWA το 1985


Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2019



Φωτογραφία από τις 19 Ιουνίου 1985 με έναν αεροπειρατή να έχει το όπλο προς τον πιλότο της TWA (AP Photo/Herve Merliac, File)

Εμπλοκή προκύπτει στην υπόθεση του 65χρονου Λιβανέζου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στη Μύκονο, όταν κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του είναι ίδια με καταζητούμενου βάσει εντάλματος από τις γερμανικές αρχές, για την μεγάλη αεροπειρατεία το 1985 σε πτήση της TWA από Αθήνα προς Ρώμη, κατά την οποία οι δράστες σκότωσαν Αμερικανό επιβάτη.
Ο 65χρονος, από την πρώτη στιγμή επέμενε ότι έχει γίνει λάθος, και παράλληλα συγγενείς του στο Λίβανο έκαναν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, ότι είναι δημοσιογράφος από την Σιδώνα και ουδεμία σχέση είχε με την αεροπειρατεία.
Παράλληλα, και ο δικηγόρος του προσκόμισε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία εργαζόταν σε εφημερίδα στον Λίβανο πριν από 34 χρόνια, τις μέρες που διαπράχθηκε η αιματηρή αεροπειρατεία.
Την λύση στο αίνιγμα θα δώσουν οι γερμανικές αρχές, στις οποίες η Ελληνική Αστυνομία έχει στείλει δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα στοιχεία του συλληφθέντα, για εξακριβώσουν αν πρόκειται για τον καταζητούμενο ή για άλλον, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος και το περιβάλλον του.
Μέχρι αυτή την ώρα πάντως, δεν έχει υπάρξει απάντηση για να δοθεί τέλος στο θρίλερ.
Εν τω μεταξύ, ο 65χρονος Λιβανέζος, ο οποίος κρατείται προσωρινά στην Σύρο με εντολή εισαγγελέα, οδηγήθηκε και πάλι στον εισαγγελέα Εφετών και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Εφετών, ενώ αναμένεται η απάντηση από την Γερμανία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου