Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

O Joe Kennedy ανακοινώνει την υποψήφιοτητά του για Ομοσπονδιακός Γερουσιαστής


Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2019

Ο ομοσπονδιακός βουλευτής της Μασσαχουσέτης κ.  Representative Joseph P. Kennedy III με το Δημοκρατικό Κόμμα θα κάνει το Σάββατο που μας έρχεται ανακοίνωση σε πρωινάδικο (breakfast) στη Βοστώνη εν μέσω φίλων και υποστηρικτών του ότι θα διεκδικήσει την μία από τις δύο θέσεις για τη Γερουσία στην Ουάσιγκτον.
Από εκεί ο κ. Κέννεντυ, 38 ετών, θα επισκεφθεί την Κοινοπολιτεία της Μασσαχουσέτης.

Ο κ. Κέννεντυ ενημέρωσε τον σημερινό Γερουσιαστή κ. Markey, 73 ετών, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Markey είναι στο Κογκρέσο για 38 χρόνια!
Ο Τζο Κέννεντυ είναι τρισέγγονος του «πατριάρχη» των Κέννεντυ, που ήταν Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αγγλία, δισέγγονός πρώην Προέδρου της Αμερικής, εγγονός Ομοσπονδιακού Γερουσιαστή.
Οι δημοκρατικοί στη Μασσαχουσέτη και γενικά στη χώρα βλέπουν με αισιοδοξία έναν Κέννεντυ να κοιτάζει ψηλότερα στη πολιτική ζωή της χώρας. 

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου