Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

O Joe Kennedy ανακοινώνει την υποψήφιοτητά του για Ομοσπονδιακός Γερουσιαστής


Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2019

Ο ομοσπονδιακός βουλευτής της Μασσαχουσέτης κ.  Representative Joseph P. Kennedy III με το Δημοκρατικό Κόμμα θα κάνει το Σάββατο που μας έρχεται ανακοίνωση σε πρωινάδικο (breakfast) στη Βοστώνη εν μέσω φίλων και υποστηρικτών του ότι θα διεκδικήσει την μία από τις δύο θέσεις για τη Γερουσία στην Ουάσιγκτον.
Από εκεί ο κ. Κέννεντυ, 38 ετών, θα επισκεφθεί την Κοινοπολιτεία της Μασσαχουσέτης.

Ο κ. Κέννεντυ ενημέρωσε τον σημερινό Γερουσιαστή κ. Markey, 73 ετών, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Markey είναι στο Κογκρέσο για 38 χρόνια!
Ο Τζο Κέννεντυ είναι τρισέγγονος του «πατριάρχη» των Κέννεντυ, που ήταν Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αγγλία, δισέγγονός πρώην Προέδρου της Αμερικής, εγγονός Ομοσπονδιακού Γερουσιαστή.
Οι δημοκρατικοί στη Μασσαχουσέτη και γενικά στη χώρα βλέπουν με αισιοδοξία έναν Κέννεντυ να κοιτάζει ψηλότερα στη πολιτική ζωή της χώρας. 

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου