Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

Απεβίωσε ο Βασίλειος Φατούρος στην Καλαμάτα, ήταν κάτοικος του Lowell

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2019


Ήταν σύζυγος της Αθανασίας Φατούρος και πατέρας της Καλλιόπης (Κέλλυ) Μαρκοπούλου και της αδερφής της Γεωργίας.


Ο Βασίλειος Φατούρος μετανάστευσε στην Αυστραλία και μετά στις ΗΠΑ όπου εργάστηκε στο εργοστάσιο πλαστικών Pandell του Lowell.
Μετά από χρόνια στις ΗΠΑ γύρισε με την οικογένειά του στην Καλαμάτα όπου η κόρη του Κέλλυ έχει Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών.  Μάλιστα η Κέλλυ είναι η liaison του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Αθανάσιου Βασιλόπουλου της αδελφοποίησης που πρόκειται να γίνει μεταξύ Lowell Kalamata.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ
ΣΥΛΛΗΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕIΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου