Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Ευρωβουλευτού Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (Anna Michelle Asimakopoulos) με αξιωματούχους της Ομογένειας

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2019


Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στη Βοστώνη η Ευρωβουλευτής με την Ν.Δ. κ. Άννα Ασημακοπούλου (Οικονομολόγος-Νομικός) όπου συνάντησε αξιωματούχους της Ομογένειας και μεταξύ αυτών τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλειο Καυκά και τον Πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ένωσης κ. Νικόλαο Γκατζογιάννη.
Η κ. Ασημακοπούλου η οποία στο παρελθόν ήταν βουλευτής Ιωαννίνων άκουσε τον κ. Γκατζογιάννη για θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου με έμφαση στα ανθρώπινα δικαιώματα.  Μάλιστα ο κ. Γκατζογιάννης της έδωσε υπόμνημα περί του θέματος.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων συνεχάρη την Ευρωβουλευτή για την εκλογή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την προσκάλεσε σε επίσημη επίσκεψή της στο Βοστώνη μελλοντικά.  Ακολούθησε μεσημεριανό φαγητό.

Στη φωτογραφία μεταξύ των άλλων από δεξιά οι:  Δημήτρης Κούτουλας, Δημήτριος Τσούμπανος, Γεώργιος Νάνης, Όλγα Φώτου, Άννα Ασημακοπούλου, Νικόλαος Γκατζογιάννης, Βασίλειος Καυκάς, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου