Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Ευρωβουλευτού Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (Anna Michelle Asimakopoulos) με αξιωματούχους της Ομογένειας

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2019


Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στη Βοστώνη η Ευρωβουλευτής με την Ν.Δ. κ. Άννα Ασημακοπούλου (Οικονομολόγος-Νομικός) όπου συνάντησε αξιωματούχους της Ομογένειας και μεταξύ αυτών τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλειο Καυκά και τον Πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ένωσης κ. Νικόλαο Γκατζογιάννη.
Η κ. Ασημακοπούλου η οποία στο παρελθόν ήταν βουλευτής Ιωαννίνων άκουσε τον κ. Γκατζογιάννη για θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου με έμφαση στα ανθρώπινα δικαιώματα.  Μάλιστα ο κ. Γκατζογιάννης της έδωσε υπόμνημα περί του θέματος.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων συνεχάρη την Ευρωβουλευτή για την εκλογή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την προσκάλεσε σε επίσημη επίσκεψή της στο Βοστώνη μελλοντικά.  Ακολούθησε μεσημεριανό φαγητό.

Στη φωτογραφία μεταξύ των άλλων από δεξιά οι:  Δημήτρης Κούτουλας, Δημήτριος Τσούμπανος, Γεώργιος Νάνης, Όλγα Φώτου, Άννα Ασημακοπούλου, Νικόλαος Γκατζογιάννης, Βασίλειος Καυκάς, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου