Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Ευρωβουλευτού Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (Anna Michelle Asimakopoulos) με αξιωματούχους της Ομογένειας

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2019


Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στη Βοστώνη η Ευρωβουλευτής με την Ν.Δ. κ. Άννα Ασημακοπούλου (Οικονομολόγος-Νομικός) όπου συνάντησε αξιωματούχους της Ομογένειας και μεταξύ αυτών τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλειο Καυκά και τον Πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ένωσης κ. Νικόλαο Γκατζογιάννη.
Η κ. Ασημακοπούλου η οποία στο παρελθόν ήταν βουλευτής Ιωαννίνων άκουσε τον κ. Γκατζογιάννη για θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου με έμφαση στα ανθρώπινα δικαιώματα.  Μάλιστα ο κ. Γκατζογιάννης της έδωσε υπόμνημα περί του θέματος.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων συνεχάρη την Ευρωβουλευτή για την εκλογή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την προσκάλεσε σε επίσημη επίσκεψή της στο Βοστώνη μελλοντικά.  Ακολούθησε μεσημεριανό φαγητό.

Στη φωτογραφία μεταξύ των άλλων από δεξιά οι:  Δημήτρης Κούτουλας, Δημήτριος Τσούμπανος, Γεώργιος Νάνης, Όλγα Φώτου, Άννα Ασημακοπούλου, Νικόλαος Γκατζογιάννης, Βασίλειος Καυκάς, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου