Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώην αναλυτής CIA: Ο Πούτιν είχε προειδοποιήσει τον Μπους για τρομοκρατική επίθεση πριν την 11/9

Στην αποκάλυψη ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε τηλεφωνήσει στον Τζορτζ Μπους Τζ. δυο μέρες πριν τα τρομοκρατικά χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, ώστε να τον προειδοποιήσει για επικείμενη τρομοκρατική συνωμοσία προερχόμενη από το Αφγανιστάν, προχώρησε πρώην αναλυτής της CIA σε βιβλίο που συνέγραψε.
Πρόκειται για το «The Russia Trap: How Our Shadow War with Russia Could Spiral into Nuclear Catastrophe» του Τζορτζ Μπίμπι, ο οποιος επί προεδρίας Μπους, ήταν αναλυτής της CIA.
Η αποκάλυψή του αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι η Ουάσιγκτον είχε λάβει κατ’ επανάληψη προειδοποιήσεις για επιθέσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βιβλίο υποστηρίζεται ότι η προειδοποίηση δεν αφορούσε σε απλή επαφή μεταξύ των υπηρεσιών πληροφοριών των δυο χωρών και ότι ο πρόεδρος Μπους είχε ενημερωθεί αυτοπροσώπως από τον πρόεδρο Πούτιν.
Σύμφωνα με το PressTV, οι ΗΠΑ είχαν λάβει προειδοποιήσεις τόσο από Βρετανούς πράκτορες όσο και από τις δικές τους υπηρεσίες, την CIA και το FBI. Το κατά πόσο όμως ο Λευκός Οίκος έλαβε υπόψιν σοβαρά αυτές τις προειδοποιήσεις και έπραξε ό,τι ήταν δυνατό για να προστατέψει τους πολίτες, παραμένει ένα μυστήριο.
Ο τρόπος αντίδρασης των αξιωματούχων του Λευκού Οίκου εκείνη την εποχή αναφέρεται σε αποσπάσματα του βιβλίου της Κοντολίζα Ράις, «No Higher Honor». Η Ράις ομολογεί ότι αγνόησε προηγούμενη προειδοποίηση του Πούτιν για τρομοκράτες στο Πακιστάν που χρηματοδοτούνται από την Σαουδική Αραβία οι οποίοι, σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, θα προκαλούσαν «μέγιστη καταστροφή».
Η Ράις γράφει ειδικότερα συγκεκριμένα ότι αγνόησε τη ρωσική προειδοποίηση θεωρώντας ότι η Μόσχα είναι εχθρική έναντι του Πακιστάν επειδή το Ισλαμαμπάντ υποστήριζε τους Αφγανούς μουτζαχεντίν στην διάρκεια του πολέμου της Σοβιετικής Ένωσης στο Αφγανιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου