Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Παραιτήθηκε η πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, Αννη Κουτράκη


Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2019Από δεξιά, ο κ. Αντώνης Διαματάρης, η κ. Αννυ Κουτράκη, ο κ. Γεράσιμος Κολαΐτης και η κ. Ιουστίνη Φραγκούλη. Πηγή: ΥΠΕΞ.

Η πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ (ΕΚΜΜ), Αννη Κουτράκη, υπέβαλε την παραίτησή της.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το σχετικό ανακοινωθέν της ΕΚΜΜ:
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019, η Πρόεδρος της ΕΚΜΜ Άννη Κουτράκη υπέβαλλε την παραίτησή της στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο λόγος της παραίτησης της Κας Κουτράκη είναι η αποδοχή της υποψηφιότητας της να κατέβει στον πολιτικό στίβο, στις επερχόμενες ομοσπονδιακές εκλογές. Τα μέλη του ΔΣ και οι υπάλληλοι της Κοινότητας εύχονται κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που ορίζουν οι εσωτερικοί κανονισμοί της ΕΚΜΜ για την ανάδειξη νέου Προέδρου, καθώς και την συμπλήρωση της κενής θέσης του Διοικητικού Συμβουλίου.
Καθήκοντα προσωρινού Προέδρου της ΕΚΜΜ αναλαμβάνει ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Ανδρέας Κριλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου