Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Παραιτήθηκε η πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, Αννη Κουτράκη


Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2019Από δεξιά, ο κ. Αντώνης Διαματάρης, η κ. Αννυ Κουτράκη, ο κ. Γεράσιμος Κολαΐτης και η κ. Ιουστίνη Φραγκούλη. Πηγή: ΥΠΕΞ.

Η πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ (ΕΚΜΜ), Αννη Κουτράκη, υπέβαλε την παραίτησή της.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το σχετικό ανακοινωθέν της ΕΚΜΜ:
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019, η Πρόεδρος της ΕΚΜΜ Άννη Κουτράκη υπέβαλλε την παραίτησή της στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο λόγος της παραίτησης της Κας Κουτράκη είναι η αποδοχή της υποψηφιότητας της να κατέβει στον πολιτικό στίβο, στις επερχόμενες ομοσπονδιακές εκλογές. Τα μέλη του ΔΣ και οι υπάλληλοι της Κοινότητας εύχονται κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που ορίζουν οι εσωτερικοί κανονισμοί της ΕΚΜΜ για την ανάδειξη νέου Προέδρου, καθώς και την συμπλήρωση της κενής θέσης του Διοικητικού Συμβουλίου.
Καθήκοντα προσωρινού Προέδρου της ΕΚΜΜ αναλαμβάνει ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Ανδρέας Κριλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου