Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Τραμπ: Στημένη εκλογική διαδικασία από διεφθαρμένα ΜΜΕ

Νέα επίθεση στην Κλίντον ότι "ντοπαρίστηκε" με ουσίες στη δεύτερη τηλεμαχία

Τραμπ: Στημένη εκλογική διαδικασία από διεφθαρμένα ΜΜΕ
Για «στημένη από διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης» εκλογική διαδικασία έκανε λόγο το Σάββατο, κατά τη διάρκεια μίας ιδιαιτέρως οξείας προεκλογικής ομιλίας του στο Πόρτσμουθ του Νιου Χαμσάιρ, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ.
«Η εκλογική διαδικασία είναι στημένη από διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης που προβάλλουν τελείως ψεύτικους ισχυρισμούς και επαίσχυντα ψέματα για να εκλέξουν αυτήν» είπε ο Τραμπ, αναφερόμενος στη Χίλαρι Κλίντον.
Σε δυσχερή θέση στις δημοσκοπήσεις, αλλά και στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα που του έδωσε το χρίσμα να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ, εξαιτίας των σεξιστικών του σχολίων για τις γυναίκες, ο 70χρονος επιχειρηματίας έχει γίνει πλέον στόχος καταιγισμού κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών, καταγγελίες που απορρίπτει κατηγορηματικά.
«Πρόκειται για μία στημένη εκλογική διαδικασία. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι» επέμεινε, δίνοντας της διαβεβαίωση ότι οι μαρτυρίες γυναικών εναντίον του δεν είναι αξιόπιστες.
Τέσσερις ημέρες πριν από την τρίτη και τελευταία τηλεμαχία, ο Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση κατά της αντιπάλου του αφήνοντας να εννοηθεί ότι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου ντιμπέιτ η Χίλαρι Κλίντον δεν ήταν σε φυσιολογική κατάσταση.
«Δεν ξέρω τι έγινε μ' αυτήν: στην αρχή του τελευταίου ντιμπέιτ, ήταν σε πλήρη φόρμα. Στο τέλος, με το ζόρι έφθασε στο αυτοκίνητό της» είπε.
«Οι αθλητές πρέπει να περνούν από τεστ αντιντόπινγκ. Νομίζω κι εμείς έπρεπε να περνάμε από τεστ αντιντόπινγκ πριν από την τηλεμαχία. Γιατί όχι;», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου