Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ιερέας και ψάλτης σκοτώθηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε μετά από κηδεία

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, 2016ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Tραγωδία λίγο πριν από τις πέντε σήμερα το απόγευμα στο δρόμο Λαμίας -Δομοκού, όπου ιερέας και ψάλτης, οι οποίοι επέστρεφαν από κηδεία στη Νέα Μάκριση, έχασαν τη ζωή τους, όταν το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με νταλίκα.


Ιερέας και ψάλτης σκοτώθηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε μετά από κηδεία
Το ΙΧ αυτοκίνητο, με οδηγό τον ιερέα και στη θέση του συνοδηγού τον ψάλτη, βγήκε στο κεντρικό δρόμο Λαμίας - Δομοκού από τη διασταύρωση της Νέας Μάκρισης χωρίς να σταματήσει να ελέγξει με αποτέλεσμα να εμβολιστεί από διερχόμενη νταλίκα, που εκινείτο με κατεύθυνση από Λαμία προς Δομοκό.
Το μικρό αυτοκίνητο διαλύθηκε και οι δυο επιβάτες βρήκαν επί τόπου τραγικό θάνατο. «Επειδή στο ρεύμα προς Λαμία είχε μεγάλη κίνηση, προφανώς ο παππούλης, έδωσε προσοχή μόνο στη μια πλευρά και δεν είδε το φορτηγό που ερχόταν από την άλλη...», είπε ένας από τους διερχόμενους οδηγούς.
Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα αστυνομικοί και πυροσβέστες από τον Δομοκό. Λίγο αργότερα, η 7η ΕΜΑΚ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Λαμία. Προανάκριση για τους λόγους που οδήγησαν στο δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού.
Ο ιερέας Σ.Κ. ήταν κάτοικος Παλαμά Δομοκού, 81 ετών, και λειτουργούσε εκ περιτροπής στα χωριά Νέα Μάκριση και Λεύκα. Ο άτυχος ψάλτης Χ.Κ., ήταν 86 ετών, και κατοικούσε στο Δομοκό.
Πηγή: Lamiastar.gr/Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου