Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Σάλος με Βερναρδάκη που αποκάλεσε Ολυμπιονίκη με αναπηρία «φασιστάκι»

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου, 2016
Εάν δεν τον "παρατήσει" αμέσως ο Τσίπρας είναι και αυτός υβριστής  
Σάλος: Ο Βερναρδάκης αποκαλεί τον πρόεδρο των Παραολυμπιονικών «φασιστάκι της πλάκας»Σάλο έχει προκαλέσει ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Χριστόφορου Βερναρδάκη στο Facebook, στην οποία χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο των Ολυμπιονικών με Αναπηρία, Σίμο Παλτσανιτίδη... «φασιστάκι της πλάκας».
Αφορμή στάθηκε σχόλιο του κ. Παλτσανιτίδη σε προηγούμενο post του αναπληρωτή υπουργού, κάτι που προαφανώς δεν άρεσε στον κ. Βερναρδάκη. Στην απάντησή του επιδόθηκε σε μία άνευ προηγουμένου επίθεση προς τον κ. Παλτσανιτίδη, αποκαλώντας μεταξύ άλλων και «ρατσιστοειδή τύπο», αγνωώντας προφανώς την σποδαία αθλητική του πορεία αλλά και ότι υπήρξε μέλος του  ΣΥΡΙΖΑ Χίου μέχρι τον Ιούλιο του 2016...
Το σχόλιο Παλτσανίδη και η αντίδραση Βερναρδάκη:
Σημειώνεται ότι ο Σίμος Πλατσανιτίης είναι μεταξύ άλλων, πρόεδρος των ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ με αναπηρία, από το 2001 έως το 2004 και από το 2006 μέχρι και σήμερα, έχει βραβευθεί το 2001 με το χρυσό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων, το 2000 στη Παραολυμπιάδα του ΣίδνεΪ κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στη Δισκοβολία με νέο Πανελλήνιο και ατομικό ρεκόρ 30,80 μ, έχοντας καταγράψει πλούσια πορεία στην αθλητική και δημόσια ζωή του τόπου.
«Να ζητήσει συγγνώμη ο Βερναρδάκης»
Ο κ. Παλτσανιτίδης ζητά να ζητήσει συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, επισημαίνοντας πως η κριτική του στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η αφορμή για την επίθεση που δέχθηκε.
«Εγώ δεν έκανα κάποια κίνηση, απλώς μου ήρθε μια ενημέρωση για ενα κείμενο που ανέβασε ο ίδιος. Εκεί υπήρχαν διάφορα σχόλια απο διάφορους και εγώ θεώρησα οτι είναι καλό να γράψω αυτό που έγραψα και ακριβώς απο κάτω ήρθε η συγκεκριμένη απάντηση", δήλωσε στο newsit.gr ο κ. Παλτσανιτίδης. «Θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτικός όχι απέναντι σε έναν Παραολυμπιονίκη ή πρόεδρο Παραολυμπιονικών αλλά σε ενα απλό πολίτη», συμπλήρωσε..
Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου