Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων μετά τη νυχτερινή πρόκληση στην Παναγιά

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, 2016

Δύο τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα.Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων μετά τη νυχτερινή πρόκληση στην Παναγιά
Συνέχεια στη νυχτερινή πρόκληση της τουρκικής ακτοφυλακής να πετάξει αεροσκάφος της τα ξημερώματα της Πέμπτης δύο φορές πάνω από την Παναγιά, έδωσε η τουρκική Πολεμική Αεροπορία.

Τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη και δύο CN-235 εισήλθαν στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως. Καταγράφηκαν 6 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, που εξελίχθηκαν σε 28 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου σε διάφορες περιοχές του Αιγαίου.
Οι περισσότερες σημειώθηκαν από αεροσκάφος CN-235.
Δύο από τις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου ήταν οι πτήσεις του αεροσκάφους της τουρκικής ακτοφυλακής πάνω από την Παναγιά του συγκροτήματος Οινουσών, στα 3.400 πόδια στις 03:39 και 05:32 π.μ. αντίστοιχα.
Οπως γνωστοποίησε το ΓΕΕΘΑ, σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά. Σε δύο περιπτώσεις η διαδικασία αναχαίτισής τους εξελίχθηκε σε εμπλοκή.
Είναι η τρίτη φορά που σημειώνεται εμπλοκή μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών, μετά από το πραξικόπημα στην Τουρκία.
Δύο τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου