Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Τραμπ: Η πολιτική της Κλίντον στη Συρία θα οδηγήσει σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, 2016

Τραμπ: Η πολιτική της Κλίντον στη Συρία θα οδηγήσει σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο υποψήφιος των ρεπουμπλικανών για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ είπε χθες ότι το σχέδιο της δημοκρατικής υποψήφιας Χίλαρι Κλίντον για τη Συρία θα "οδηγήσει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο", λόγω της πιθανότητας στρατιωτικής σύγκρουσης με τη Ρωσία, που φέρει πυρηνικά όπλα, είπε χθες σε αποκλειστική συνέντευξη στο πρακτορείο Reuters.
Στη συνέντευξη, που εστιάστηκε περισσότερο σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο Τραμπ είπε ότι η προσπάθεια να ηττηθεί το Ισλαμικό Κράτος είναι πιό σημαντική από το να πεισθεί ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ να εγκαταλείψει την εξουσία, καταρρίπτοντας με τον ισχυρισμό του έναν μακροχρόνιο στόχο της αμερικανικής πολιτικής.
Ο Τραμπ εξέφρασε την απορία πώς θα μπορούσε η Κλίντον να διαπραγματευθεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν μετά την δαιμονοποίησή του από εκείνην, επέρριψε ευθύνες στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για την διολίσθηση των αμερικανικών σχέσεων με τις Φιλιππίνες υπό τον νέο τους πρόεδρο Ροντρίγκο Ντουτέρτε, παραπονέθηκε για την έλλειψη υποστήριξης από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στην προεκλογική του εκστρατεία, και είπε ότι θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές εύκολα αν τον υποστήριζαν τα στελέχη του κόμματος.
"Αν είχαμε κομματική ενότητα, δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε αυτές τις εκλογές στη Χίλαρι Κλίντον", είπε.
Για τον πόλεμο στη Συρία, ο Τραμπ είπε ότι η Κλίντον θα παρασύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε έναν παγκόσμιο πόλεμο με μια πιό επιθετική πολιτική της προς τη λύση του πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου